LRP Anthelios Ultra Comfort ZF50+, krema za obraz

Nega Zaščitna nega Kreme za sončenje LRP Anthelios Ultra Comfort ZF50+, krema za obraz

LRP Anthelios Ultra Comfort krema brez vonja. Za občutljivo kožo in kožo, ki je občutljiva na sonce. Primerna za osebe z občutljivimi očmi.

18,00 €
Zaloga:   Na zalogi

Visoka toleranca pri nanosu na obraz. Primerno za uporabo na koži, ki je nagnjena k alergijam v pogojih izpostavljanja pri visoki intenzivnosti sončnega sevanja.

Občutljiva in reaktivna koža, ki je občutljiva na sonce. Krema je preizkušena pod dermatološkim nadzorom na občutljivi in reaktivni koži. Primerna za uporabo na koži, ki je nagnjena k alergijam na sonce. Odporna proti potenju. Primerna za nanos na področje okoli oči.

Minimalistična formula z učinkovito zaščito. 12 sestavin manj v primerjavi s prejšnjo formulo. Preizkušena pod oftalmološkim nadzorom na občutljivih očeh in na področju okoli oči. Preizkušena na uporabnikih kontaktnih leč.

Uporaba: Izdelek nanesite tik pred izpostavljanjem soncu. Nanos kreme obnavljajte pogosto in obilno, zlasti po kopanju, potenju ali brisanju z brisačo. V primeru stika z očmi jih nemudoma in temeljito sperite z vodo. Preprečite stik z oblačili. Če izdelek ne izteče iz dozirnika, dobro pretresite in pritisnite tubo ter hkrati pritiskajte dozirnik.

Tuba, 50 ml.

Opozorila: Čezmerno izpostavljanje soncu je škodljivo. Dojenčkov in majhnih otrok ne izpostavljajte neposrednemu soncu. Sredstva za zaščito pred soncem nikoli ne zagotovijo popolne zaščite. 

Lastnosti
ProizvajalecLa Roche Posay
Blagovna znamkaAnthelios
Mesto uporabeobraz
Namenobčutljiva koža
Oblikakrema
Oddaj svojo oceno artikla
LRP Anthelios Ultra Comfort ZF50+, krema za obraz
Tvoja ocena