LRP Anthelios Sun Intolerance ZF50+, krema za obraz

Nega Zaščitna nega Kreme za sončenje LRP Anthelios Sun Intolerance ZF50+, krema za obraz

LRP Anthelios Intolerance krema za obraz z Neurosensinom za vsakodnevno preprečevanje reakcij kože, ki jih povzroča sonce. Pomaga pri omejevanju rdečice in občutkov nelagodja, ki so posledica UV sevanja.

 

20,82 €
Zaloga:   Na zalogi

Indikacije: Koža, ki je občutljiva na sonce in nagnjena k intoleranci na UV sevanje, čemur pravimo tudi alergija na sonce.

Lastnosti: Razvito v sodelovanju z dermatologi. Hipoalergeno. Širok spekter zaščite pred UVA in UVB žarki zahvaljujoč tehnologiji XL PROTECT, ki temelji na patentiranemu in fotostabilnemu filtrskemu sistemu. Obogatena z antioksidanti. Dokazana zaščita pred poškodbami, ki jih povzročajo UV žarki, onesnaževanje in oksidativni stres. Formula, obogatena s pomirjevalno sestavino NEUROSENSINE, pomaga pri omejevanju rdecice in obcutkov nelagodja zaradi vpliva UV sevanja.

Tekstura: Tekstura, ki se stopi s kožo. Nekomedogena. Brez belih sledi. Zelo vodoodporna.

Uporaba: Izdelek nanesite vsak dan ali tik pred izpostavljanjem soncu.

Previdnostni ukrepi: Čezmerno izpostavljanje soncu je škodljivo. Dojenčkov in majhnih otrok ne izpostavljajte neposrednemu soncu. Sredstva za zaščito pred soncem nikoli ne zagotovijo popolne zaščite. Izdelek nanesite tik pred izpostavljanjem soncu. Nanos kreme obnavljajte pogosto in obilno, zlasti po kopanju, potenju ali brisanju z brisačo. V primeru stika z očmi jih nemudoma in temeljito sperite z vodo. Preprečite stik z oblačili. Če izdelek ne izteče iz dozirnika, dobro pretresite in pritisnite tubo ter hkrati pritiskajte dozirnik.

Tuba, 50 ml.

Lastnosti
ProizvajalecLa Roche Posay
Blagovna znamkaAnthelios
Mesto uporabeobraz
Namenobčutljiva koža
Oblikakrema
Oddaj svojo oceno artikla
LRP Anthelios Sun Intolerance ZF50+, krema za obraz
Tvoja ocena