Jungle Formula Maximum, pršilo proti klopom

Nega Zaščitna nega Repelenti Jungle Formula Maximum, pršilo proti klopom

Do 8ur zaščite. Prijetnega vonja. Ne pušča madežev. Za zaščito pred klopi na koži in oblačilih. Za odrasle in otroke, starejše od 3 let.

8,95 €
Zaloga:   Na zalogi

Do 8ur zaščite*. Prijetnega vonja. Ne pušča madežev. Za zaščito pred klopi na koži in oblačilih. Za odrasle in otroke, starejše od 3 let.

*glede na razmere po potrebi ponovite nanos, saj lahko visoka temperatura, vlaga in ostali dejavniki iz okolja skrajšajo čas zaščite seh sredstev za zaščito pred žuželkami.

Navodilo: Pozorno nanesite na vse očiščene in suhe izpostavljene površine kože. Ne nanašajte na oči in usta. Za zaščito obraza repelent najprej popršite na dlan in namažite po obrazu.

Sestava: 25% ikaridin, etanol

Opozorila: Samo za zunanjo uporabo. Pri zaužitju takoj pokličite zdravnika in pokažite etiketo. Hraniti izven dosega otrok. Po uporabi temeljito umiti roke. Povzroča hudo draženje oči. Pri stiku z očmi previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. Če draženje oči ne preneha, poiščite zdravniško pomoč. Vnetljivo. Škodljivo za vodne organizme, z dolgotrajnimi učinki. Kožne reakcije so zelo redke. Ob pojavu le-teh prenehajte uporabljati proizvod. Izpraznjene embalaže ne uporabljajte ponovno.

Biocide uporabljajte varno!

IRF (Insect Repellent Factor) (zaščitni faktor pred insekti) je hitra in enostavna pomoč pri izbiri repelenta, ki ga potrebujete za zaščito pred komarji in ostalimi žuželkami. Višji kot je IRF, močnejša je zaščita. Jungle Formula Maximum ima IRF 4.

Pakiranje: 75ml

Varnostni list

Lastnosti
Blagovna znamkaJungle Formula
Oddaj svojo oceno artikla
Jungle Formula Maximum, pršilo proti klopom
Tvoja ocena