Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Jamieson Mlečnokislinske bakterije normalna jakost 5 milijard, kapsule

Prehrana Druga prehranska dopolnila Mlečnokislinske bakterije Jamieson Mlečnokislinske bakterije normalna jakost 5 milijard, kapsule

Jamieson Mlečnokislinske bakterije normalna jakost 5 milijard, je prehransko dopolnilo v obliki kapsul s 5 milijardami mlečnokislinskih bakterij iz 5 različnih unikatnih sevov. Pakiranje zagotavljajo ohranjanje moči in svežine aktivnih bakterij v vsaki vegetarijanski kapsuli vse do izteka roka uporabe. Izdelek ne vsebuje glutena, laktoze, umetnih barvil ali konzervansov. Brez GSO. Izdelek primeren tudi za vegetarijance. Več ...

24,90 €
Zaloga:   Na zalogi

JamiesonJamieson Mlečnokislinske bakterije normalna jakost 5 milijard, je prehransko dopolnilo v obliki kapsul s 5 milijardami mlečnokislinskih bakterij iz 5 različnih unikatnih sevov.

Jamieson Probiotic 5 milijard kapsule vsebujejo 5 miljard mlečnokislinskih bakterij iz 5 različnih unikatnih sevov. Pakiranje zagotavljajo ohranjanje moči in svežine aktivnih bakterij v vsaki vegetarijanski kapsuli vse do izteka roka uporabe.

Izdelek ne vsebuje glutena, laktoze, umetnih barvil ali konzervansov. Brez GSO. Izdelek primeren tudi za vegetarijance.

Navodila za uporabo: Odrasli, mladostniki in otroci starejši od 6 let: ena kapsula dnevno z obrokom.  Otroci 3-5 let (pod nadzorom staršev): Vsebino praška 1 odprte kapsule 1x na dan stresite direktno v hrano, jogurt ali mleko in dobro premešajte, dokler se prašek ne raztopi. Ne stresite v tople ali vroče jedi. Zaužijte vsaj 2-3 ure pred ali po jemanju antibiotikov. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti.

Opozorila: Shranjevati dobro zaprto, na suhem prostoru in sobni temperaturi (15°C-25°C). Shranjevati nedosegljivo otrokom! Za večji učinek in svežino lahko shranjujete v hladilniku.
Ob pojavu vročine, bruhanja, krvave driske ali hudih bolečin v trebuhu se posvetujte z zdravnikom. Če se pojavijo simptomi prebavnih motenj (npr. driska), se leti poslabšajo ali trajajo več kot 3 dni, prekinite z uporabo in se posvetujte z zdravnikom. Ne uporabljajte tega izdelka, če imate imunsko oslabljeno stanje (npr. AIDS, limfom ali ste bolnik, ki se dolgotrajno zdravi s kortikosteroidi).
Izdelka ne uporabite, če je zaščitni pečat poškodovan. Z zaprtjem vsebnika se ohranja svežina in čistost.
Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Za zdravje sta zelo pomembna raznolika in uravnotežena prehrana in zdrav način življenja.

Vsebnost:

ena kapsula vsebuje 5 milijard* CFU mlečnokislinskih bakterij:

Lactococcus lactis (UALI-08)

3,5† CFU

Lactobacillus gasseri (UALg-05)

0,5† CFU

Lactobacillus rhamnosus (UALr-06)

0,5† CFU

Bifidobacterium animalis subsp. lactis (UABla-12)

0,4† CFU

Bifidobacterium breve (UABbr-11)

0,1† CFU

CFU† kolonijske enote (žive mlečnokislinske bakterije) v milijardah

* s strani proizvajalca zagotovljena uporaba do poteka roka trajanja

Sestavine: mlečnokislinske bakterije 5 milijard, krompirjev škrob (vezivo), rastlinski magnezijev stearat (sredstvo proti sprijemanju), silicijev dioksid, vodotopna celuloza (obloga kapsule).

Pakiranje: 72 kapsul (29,5 g)

Lastnosti
ProizvajalecJamieson Laboratories Ltd., 2 St Clair W, 6th floor, Toronto, Ontario M4V 1L5, Kanada
Blagovna znamkaJamieson
Namendriska, napenjanje, prebavne motnje, zaprtje
Oblikakapsule
Vsebnostmikroorganizmi
Oddaj svojo oceno artikla
Jamieson Mlečnokislinske bakterije normalna jakost 5 milijard, kapsule
Tvoja ocena
Našli smo druge izdelke, ki vam bodo morda všeč!