Jamieson Mlečnokislinske bakterije za otroke, žvečljive tablete s sladilom

Otrok in mama Prehrana Prehranska dopolnila za otroke Jamieson Mlečnokislinske bakterije za otroke, žvečljive tablete s sladilom

Jamieson Mlečnokislinske bakterije za otroke, žvečljive tablete s sladilom, so prehransko dopolnilo, ki vsebuje 5 milijard aktivnih mlečnokislinskih bakterij. Več ...

28,60 €

Trenutno ni dobavljivo

Jamieson Mlečnokislinske bakterije za otroke, žvečljive tablete s sladilom,  so prehransko dopolnilo, ki vsebuje 5 milijard aktivnih mlečnokislinskih bakterij v vsaki tableti. Vsaka žvečljiva tableta z naravnim okusom češnje vsebuje kar 5 miljard probiotičnih kultur. Izdelek ne vsebuje glutena, laktoze, umetnih barvil ali okusov. Je brez GSO.

Aktivne setavine 1 tableta
Bifidobacterium animalis subsp. lactis (UABla-12) 3,0† CFU*
Lactobacillus paracasei (UALpc-04) 1,0† CFU*
Lactobacillus acidophilus (DDS®-1) 0,5† CFU*
Lactobacillus rhamnosus (UALr-06) 0,4† CFU*
Lactobacillus salivarius (UALs-07) 0,1† CFU*

Ena žvečljiva tableta vsebuje 5 milijard** CFU mlečnokislinskih bakterij.

*CFU† kolonijske enote (žive mlečnokislinske bakterije) v milijardah
** s strani proizvajalca zagotovljena uporaba do poteka roka trajanja

Navodila za uporabo: Otroci stari 3 leta in starejši (pod nadzorom staršev): ena tableta dnevno, tableto žvečite. Uporabiti 2-3 ure pred jemanjem antibiotikov.

Sestavine: Bifidobacterium animalis subsp. lactis, Lactobacillus acidophilus , Lactobacillus paracasei, Lactobacillus rhamnosus, Lactobacillus salivarius, sladilo: ksilitol, trikalcijev fosfat, guar gumi, naravna aroma češnje, sredstvo proti sprijemanju: magnezijev stearat (rastlinski), silicijev dioksid, citronska kislina, naravno barvilo (koncentrat rdeče pese).

Pakiranje: 60 žvečljivih tablet  (36 g)

Opozorila: Ob pojavu vročine, bruhanja, krvave driske ali hudih bolečin v trebuhu se posvetujte z zdravnikom. Če se pojavijo simptomi prebavnih motenj (npr. driska), se le-ti poslabšajo ali trajajo več kot 3 dni, prekinite z uporabo in se posvetujte z zdravnikom. Ne uporabljajte tega izdelka, če imate imunsko oslabljeno stanje (npr. AIDS, limfom ali ste bolnik, ki se dolgotrajno zdravi s kortikosteroidi). Shranjevati dobro zaprto, na suhem prostoru in sobni temperaturi (15 °C-25 °C). Shranjevati nedosegljivo otrokom! Za večji učinek in svežino lahko shranjujete v hladilniku.

Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Za zdravje sta zelo pomembna raznolika in uravnotežena prehrana in zdrav način življenja.

 

Lastnosti
ProizvajalecJamieson Laboratories Ltd., 2 St Clair W, 6th floor, Toronto, Ontario M4V 1L5, Kanada
Blagovna znamkaJamieson
Namenodpornost
Oblikažvečljive tablete
Oddaj svojo oceno artikla
Jamieson Mlečnokislinske bakterije za otroke, žvečljive tablete s sladilom
Tvoja ocena