Immundoc Herpalysin ZF30, krema proti herpesu

Pripomočki Ostali pripomočki Ostalo Immundoc Herpalysin ZF30, krema proti herpesu

Immundoc Herpalysin ZF30 krema proti herpesu je medicinski pripomoček za zdravljenje in preprečevanje herpesa, ki ga povzroča virus Herpes simplex (HSV-1). Več ...

9,15 €

Immundoc Herpalysin krema ZF30 proti herpesu je medicinski pripomoček, ki se uporablja za zdravljenje in preprečevanje nastanka herpesa. Krema se lahko uporablja vsak dan, predvsem pa ob večjem tveganju za razvoj herpesa zaradi npr. izpostavljenosti soncu ali zmanjšane odpornosti.

Kremo Herpalysin uporabite takoj, ko občutite prvo ščemenje na koži, da tako preprečite širjenje. Če se je herpes že razvil, krema učinkovito blaži simptome (kot so ščemenje, rane in kraste) ter skrajša trajanje herpesa.

Immundoc Herpalysin krema:

 • zdravi in preprečuje herpes na ustnicah,
 • deluje v vseh fazah,
 • vsebuje zaščitni faktor 30 (UVA/UVB),
 • z L-lizinom, cinkom in ehinacejo skrajša trajanje in resnost simptomov,
 • blaži bolečino, pekoč občutek in srbečico,
 • podpira naravno regeneracijo kože,
 • zdravi brez nastajanja krast.

Immundoc Herpalysin krema proti herpesu ima edinstveno sestavo:

 • L-lizin je esencialna aminokislina, poznana kot zaščita pri ponavljajočih herpesih. Preprečuje razmnoževanje virusa herpes simplex.
 • Cink ima protivirusno delovanje, pospešuje proces celjenja herpesa in lajša simptome. Prav tako preprečuje širjenje okužbe ter napne in krepi kožo.
 • Ehinaceja ali ameriški slamnik je rastlina, znana po svojih protivirusnih in imunomodulatornih lastnostih in pomaga pri celjenju ran.
 • ZF30 zagotavlja zaščito na ustnicah pred škodljivimi sončnimi žarki UVA in UVB, ki spodbujajo razvoj virusa Herpes simplex.

Navodila za uporabo: Immundoc Herpalysin ZF30 kremo proti herpesu nanesite v tankem sloju na ustnice in okrog njih, večkrat na dan (od 3- do 6-krat). Če ste izpostavljeni UV žarkom, nanesite vsako uro. Herpes kot okužba se lahko prenaša. Zato svoje kreme ne posojajte drugim, tudi če imajo enake simptome kot vi.

Sestavine: Immundoc Herpalysin ZF30 krema proti herpesu vsebuje: Petrolatum, etilheksil metoksicinamat, octildodekanol, voda, dietilamino hidroksibenzoil heksil benzoat, oktokrilen, titanijev dioksid, smukec, etilheksil stearat, cinkov oksid, mandljevo olje, Oleth-10, Isodeceth-6, olje iz semen gadovca (Echium plantagineum), aluminijev stearat, alumina, simetikon, bisabolol, lizin, sukraloza, fenoksietanol, neodstranljivo olje iz sončničnih semen, izvleček iz cveta/lista/trte Cardiospermum halicacabum, izvleček iz korena ozkolistnega ameriškega slamnika.

Pakiranje: 7 ml

Opozorila: Pred uporabo kreme Immundoc Herpalysin pozorno preberite navodila za uporabo.

Lastnosti
ProizvajalecGuterrat Gesundheitsprodukt
Blagovna znamkaDoc Phytolabor
Mesto uporabeustnice
Namenherpes
Oblikakrema
Oddaj svojo oceno artikla
Immundoc Herpalysin ZF30, krema proti herpesu
Tvoja ocena