Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Wellion Frigo, hladilna torbica za inzulin

Pripomočki Pripomočki za zdravstvene težave Diabetes Wellion Frigo, hladilna torbica za inzulin

Wellion Frigo hladilna torbica za inzulin je idealna za shranjevanje v primeru višjih zunanjih temperatur. Inzulin namreč ne sme preseči temperature 30°C. Torbica se aktivira s hladno vodo, zato električno napajanje, zamrzovanje in hlajenje torbice ni potrebno. Namenjena shranjevanju 2 inzulinskih peresnikov/1 inzulinske pumpe. Več ...

od 25,36 €
SKU
g584661

Wellion Frigo hladilna torbica za inzulin je idealna za shranjevanje v primeru višjih zunanjih temperatur. V času prometnih zastojev, potovanjih v države s toplejšim podnebjem in na splošno poleti, je težko obdržati inzulin hladen. Inzulin namreč ne sme preseči temperature 30°C. 
Notranji žep Wellion Frigo hladilne torbice pa je prevlečen še z antibakterijsko impregnacijo. Torbica se aktivira s hladno vodo, zato električno napajanje, zamrzovanje in hlajenje torbice ni potrebno.

Wellion Frigo hladilna torbica je namenjena shranjevanju 2 inzulinskih peresnikov/1 inzulinske pumpe. Torbica ima tudi priročno zanko za pas, tako, da imate vaš peresnik vedno pri roki.

Na voljo v dveh velikostih:

 • L (21 x 11 cm)
 • XXL (22 x 19cm)

Lastnosti:

 • Wellion Frigo hladilna torbica je namenjena shranjevanju inzulina, inzulinske črpalke in drugih pripomočkov za samokontrolo sladkorne bolezni na hladnem.

 • Hladilna torbica je idealna za shranjevanje v primeru višjih zunanjih temperatur. S pomočjo izparevanja, ostane inzulin hladen nekaj ur do nekaj dni.

 • Notranji žep torbice je prevlečen z antibakterijsko impregnacijo.

 • Torbica se aktivira s hladno vodo zato električno napajanje, zamrzovanje in hlajenje torbice ni potrebno.

Navodila za uporabo:

 1. Frigo notranji žep pretresite, da se kristali enakomerno razporedijo. Nato notranji žep potopite v hladno vodo (pri veliki hladilni torbici lahko potopite za največ 10 minut, pri zelo veliki hladilni torbici pa za največ 12 minut.)
 2. Kristali v hladilnih rebrih ustvarijo gel, notranji žep se odebeli. Na površini žepa se lahko pojavi majhen izcedek gela. Gel obrišite in žep uporabite kot je predvideno.
 3. Obrišite tudi notranji žep, da odstranite presežek vode.
 4. Ohlajeni inzulin postavite v notranji žep Wellion Frigo torbice.
 5. Za zaščito predmetov v vašem kovčku ali ročni prtljagi, vstavite notranji žev v Wellion Frigo zunanji žep.
Lastnosti
ProizvajalecMED TRUST Handelsges m.b.h., Gewerbepark 10, 7221 Marz, Avstrija
Blagovna znamkaWellion
Namendiabetes
Vrstatorba
Oddaj svojo oceno artikla
Wellion Frigo, hladilna torbica za inzulin
Tvoja ocena