Hartmann Hydrofilm, prozorni obliž 15x10 cm

Pripomočki Ostali pripomočki Prva pomoč Hartmann Hydrofilm, prozorni obliž 15x10 cm

Hartmann Hydrofilm prozorni obliž je tanek, prozoren, polprepusten lepljiv poliuretanski film. Prepušča zrak, a je neprepusten za tekočine in mikroorganizme.   Več ...

5,90 €
Prilagodite Hartmann Hydrofilm, prozorni obliž 15x10 cm
10 x Hartmann Hydrofilm, prozorni obliž-15x10 cm   + 0,59 €

* Obvezna polja

Zaloga: Na zalogi
SKU
b703089
Vaša prilagoditev
 Hartmann Hydrofilm, prozorni obliž 15x10 cm
Hartmann Hydrofilm, prozorni obliž 15x10 cm

Na zalogi

5,90 €

Povzetek

  Na podlagi več kot 200 let profesionalnih izkušenj podjetje Paul Hartmann ponuja širok nabor izdelkov na nego ran za vas in vaše najdražje. S skrbno izbiro izdelkov za oskrbo ran poskrbi za vsako situacijo prve pomoči: od manjših ureznin do večjih pooperativnih ran. Na voljo so strokovno izdelane obloge in pester nabor izdelkov za prekrivanje in pričvrstitev.

  Hartmann Hydrofilm prozorni obliž je tanek, prozoren, polprepusten lepljiv poliuretanski film. Prepušča zrak, a je neprepusten za tekočine in mikroorganizme. Hartmann Hydrofilm vzdržuje vlažno okolje rane ter zaradi prozornosti omogoča nadzorovanje stanja rane in okolice. Odstranjevanje je brez bolečin in ne pušča ostankov lepila na koži. Zanesljivo ščiti rano pred sekundarnimi infekcijami in mehanskimi dražljaji. Namenjen je za oskrbo pooperativnih ran kot zaščitna plast, za zaščito katetrov in kanil, idealen tudi kot sekundarna obloga pri celjenju ran v vlažnem okolju. Hartmann Hydrofilm prozorni obliž je na voljo v velikosti 10x 15 cm.

  Pakiranje: 10 kosov

  Lastnosti
  ProizvajalecPAUL HARTMANN AG
  Blagovna znamkaHartmann
  Namenrane
  Oblikaobliž
  Količina16 kosov
  Velikost5 cm x 20 cm
  Oddaj svojo oceno artikla
  Hartmann Hydrofilm, prozorni obliž 15x10 cm
  Tvoja ocena