Hansaplast Green & Protect, obliži

Pripomočki Ostali pripomočki Obliži Hansaplast Green & Protect, obliži

Hansaplast Green & Protect obliži so namenjeni za prekrivanje in zaščito manjših ran. Obliži so vododoporni, narejeni so iz trpežnih materialov in imajo posebej močno lepljivost. Dermatološko je potrjeno, da jih koža dobro prenaša. Narejeni so iz trajnostnega materiala in so zato okolju prijazni.  Več ...

2,83 €

Trenutno ni dobavljivo

Hansaplast Green & Protect obliži so namenjeni za prekrivanje in zaščito manjših ran. Obliži so vododoporni, narejeni so iz trpežnih materialov in imajo posebej močno lepljivost. Dermatološko je potrjeno, da jih koža dobro prenaša. Narejeni so iz trajnostnega materiala in so zato okolju prijazni.

Vsebujejo Bacteria Shield, ki ščiti pred umazanijo in bakterijami, ne vsebuje lateksa in je zato brez tveganja za alergije, ki jih povzroča lateks. Vsebuje nelepljivo blazinico za rano, ki rano oblazini in jo zaščiti. Blazinica za rano in podloga sta narejeni iz biorazgradljivih vlaken. 

Gre za 100% podnebno nevtraliziran izdelek:

  • elektrika, uporabljena v naši proizvodnji obližev, v celoti izvira iz obnovljivih virov,
  • Kompenzacija preostalih emisij s certificiranimi projekti pogozdovanja.

Navodilo za uporabo: Očistite rano in nežno osušite kožo. Namestite obliž Hansaplast Green & Protect, ne da bi ga raztegnili. Zavrzite med gospodinjske odpadke.

Pakiranje: 20 obližev

Lastnosti
ProizvajalecBeiersdorf
Blagovna znamkaHansaplast
Namenakutne rane, poškodba, rane, razjeda, zaščita
Oblikaobliž
Oddaj svojo oceno artikla
Hansaplast Green & Protect, obliži
Tvoja ocena