Hafesan Beauty Forte, kapsule

Prehrana Prehranska dopolnila Hafesan Beauty Forte, kapsule

Hafesan Beauty Forte kapsule vsebujejo vsa pomembna hranila za vašo lepoto, naravni visokokakovosten ekstrakt prosa, kremenica, kalcij, cink in biotin. Kapsule so brez konzervansov, barvil in laktoze in primerne tudi za diabetike. Več ...

19,90 €

Hafesan Beauty Forte kapsule so odlična rešitev za vse, ki želijo imeti zdravo in lepo kožo. Uživanje kapsul je primerno za vse, ki imajo pomanjkanje hranil in opažajo na sebi redčenje las, krhke nohte in nečisto kožo.

Hafesan Beauty Forte kapsulah vsebujejo združena vsa pomembna hranila za vašo lepoto: naravni visokokakovosten ekstrakt prosa, kremenica, kalcij, cink in biotin. Kremenica je čist, neobdelan, naravni izdelek, katerega glavna sestavina je silicij. Silicij pa je pomemben gradnik kože, las, nohtov in veznega tkiva. Dodani cink prispeva k zdravju kože, las in nohtov. V kapsulah je tudi kalcij, ki je pomemben element za zdrave zobe in kosti.

Biotin pomembno prispeva k zdravim lasem, koži in sluznici.
Hafesan Beauty Forte kapsule za popolno in lepo kožo, lase ter nohte.
Kapsule so brez konzervansov, barvil in laktoze. Primerno tudi za diabetike.

 

Sestavine

3 kapsule

**PDV/RDA = Priporočeni dnevni vnos

kremenica

375 mg  

ekstrakt prosa 10:1

240 mg

 

kalcij

120,00 mg

**PDV/RDA   15%

cink

12,00 mg

 **PDV/RDA 120%

biotin

150,00 µg

**PDV/RDA 300%

 

Navodila za uporabo Hafesan Beauty Forte kapsul: priporočena dnevna količina je vzeti 3x dnevno eno kapsulo z zadostno količino tekočine.

Sestavine Hafesan Beauty Forte kapsul: kalcijev citrat, kremenica, želatina, ekstrakt prosa 10:1 (Panicum Miliaceum), cinkov glukonat, biotin. Sredstvo proti sprijemanju: magnezijeve soli maščobnih kislin.

Pakiranje: 60 kapsul (= 29,9 g neto teža)

Lastnosti
ProizvajalecHafesan
Namennega nohtov, negovanje, obnovitev las, odpornost
Oblikakapsule
Vsebnostbiotin, cink, kalcij
Kalcij120 mg
Oddaj svojo oceno artikla
Hafesan Beauty Forte, kapsule
Tvoja ocena