Geratherm Basal, analogni termometer za določanje ovulacije

Otrok in mama Pripomočki Pripomočki za nosečnice Geratherm Basal, analogni termometer za določanje ovulacije

Geratherm Basal analogni termometer za določanje ovulacije s pomočjo meritev bazalne telesne temperature. Z njegovo pomočjo lahko določimo začetek ovulacije in na naraven način načrtujemo zanositev. Več ...

20,24 €
Zaloga:   Na zalogi

Geratherm Basal analogni termometer za določanje ovulacije s pomočjo meritev bazalne telesne temperature. Bazalna telesna temperatura (BTT) je izvrsten pokazatelj različnih faz menstrualnega ciklusa. Z njeno pomočjo lahko določimo začetek ovulacije in na naraven način načrtujemo zanositev.

Lastnosti Geratherm Basal analognega termometra:

  • Vsebuje galij – nestrupena tekočina za merjenje.
  • Trajno zagotovljena natančnost.
  • 100% higieničen in odporen na vodo.

Spremljanje BTT se lahko uporabi kot naravna metoda povečanja verjetnosti zanositve. Z merjenjem in beleženjem BTT lahko ženska v nekaj mesecih bolje spozna svoje cikluse in predvidi svoje plodne dni. Rezultate lahko vpisuje v svoj koledar plodnosti. Za zanositev zadostuje, da sta partnerja spolno aktivna nekaj dni pred predvidenim porastom telesne temperature, torej pred začetkom ovulacije.

BTT je lahko tudi dober pokazatelj uspešne oploditve. Testi nosečnosti prva dva tedna po ovulaciji niso dovolj zanesljivi, da bi lahko potrdili nosečnost. Če je ženska seznanjena s svojim datumom ovulacije, se lahko ogne napačnemu tolmačenju negativnih rezultatov testa nosečnosti. Poleg tega zaporednih 18 dni višje telesne temperature zelo verjetno pomeni nosečnost.

Beleženje BTT se uporablja kot kontracepcijska metoda takrat, kadar z njo določamo obdobje post-ovulacijske neplodnosti.

Lastnosti
ProizvajalecGeratherm Medical AG Fahrenheitstraße 1 98716 Geschwend, Nemčija, e-mail: info@geratherm.com
Blagovna znamkaGeratherm
Namennosečnost
Vrstatermometer za določanje plodnih dnevov
Oddaj svojo oceno artikla
Geratherm Basal, analogni termometer za določanje ovulacije
Tvoja ocena