Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Gengigel, gel

Nega Ustna nega Ostalo Gengigel, gel

Gengigel omogoča hitro in učinkovito pomoč pri gingivitisu, parodontitisu, poškodovanih dlesnih zaradi različnih posegov in aftah.   Več ...

13,81 €
Zaloga:   Na zalogi

Gengigel je medicinski pripomoček na osnovi hialuronske kisline, pridobljene s patentiranim biotehnološkim procesom, ki zagotavlja visoko kakovost in čistost hialuronske kisline. Formulacija hialuronske kisline, ki se nahaja v Gengigelu, je enaka tisti, ki se naravno nahaja v zdravih dlesnih. Vse oblike Gengigela imajo zaradi vsebnosti hialuronske kisline

Pomembne lastnosti: zmanjšujejo krvavenje pospešujejo regeneracijo dlesni ščitijo sluznico pred okužbami zmanjšujejo oteklino Gengigel je popolnoma varen za uporabo in ga lahko uporablja vsakdo.

Gengigel nima kontraindikacij, neželenih učinkov in interakcij z drugimi zdravili. Še posebej pomemben je za ljudi s povečano potrebo po hialuronski kislini, kot so nosečnice, diabetiki, starejši ljudje, otroci in kadilci.

Uporaba: Po temeljiti ustni higieni nanesemo gel s čistim prstom na obolelo mesto in ga rahlo vtremo v dlesen. Gengigel gel je potrebno nanašati 3- do 5-krat na dan vsaj 3 do 4 tedne, oziroma dokler ne izginejo vsi simptomi parodontalne bolezni.

Tuba, 20 ml.

Lastnosti
ProizvajalecRicerfarma s.r.l., Via Egadi, 7, 20144 Milano, Italija
Blagovna znamkaGengigel
Mesto uporabedlesni, zobje
Namenrazjeda, vnetje
Vsebnosthialuronska kislina
Oddaj svojo oceno artikla
Gengigel, gel
Tvoja ocena