Gengigel, gel

Nega Ustna nega Ostalo Gengigel, gel

Gengigel omogoča hitro in učinkovito pomoč pri gingivitisu, parodontitisu, poškodovanih dlesnih zaradi različnih posegov in aftah.   Več ...

12,81 €
Zaloga:   Na zalogi

Gengigel je medicinski pripomoček na osnovi hialuronske kisline, pridobljene s patentiranim biotehnološkim procesom, ki zagotavlja visoko kakovost in čistost hialuronske kisline. Formulacija hialuronske kisline, ki se nahaja v Gengigelu, je enaka tisti, ki se naravno nahaja v zdravih dlesnih. Vse oblike Gengigela imajo zaradi vsebnosti hialuronske kisline

Pomembne lastnosti: zmanjšujejo krvavenje pospešujejo regeneracijo dlesni ščitijo sluznico pred okužbami zmanjšujejo oteklino Gengigel je popolnoma varen za uporabo in ga lahko uporablja vsakdo.

Gengigel nima kontraindikacij, neželenih učinkov in interakcij z drugimi zdravili. Še posebej pomemben je za ljudi s povečano potrebo po hialuronski kislini, kot so nosečnice, diabetiki, starejši ljudje, otroci in kadilci.

Uporaba: Po temeljiti ustni higieni nanesemo gel s čistim prstom na obolelo mesto in ga rahlo vtremo v dlesen. Gengigel gel je potrebno nanašati 3- do 5-krat na dan vsaj 3 do 4 tedne, oziroma dokler ne izginejo vsi simptomi parodontalne bolezni.

Tuba, 20 ml.

Lastnosti
ProizvajalecRicerfarma
Blagovna znamkaGengigel
Mesto uporabedlesni, zobje
Namenrazjeda, vnetje
Vsebnosthialuronska kislina
Oddaj svojo oceno artikla
Gengigel, gel
Tvoja ocena