Frezyderm Baby Gums, gel za otroške dlesni

Otrok in mama Nega otroka in mame Nega otroka Frezyderm Baby Gums, gel za otroške dlesni

Frezyderm Baby Gums gel je namenjen za dojenčke v prvem letu življenja. Večkrat nagrajeni kot najboljši izdelek za rast zob in otroško terapijo za starše, ki potrebujejo pomoč pri razvoju prvih dojenčkovih mlečnih zobk.  Več ...

Akcijska cena 6,65 € Redna cena 9,50 €

Frezyderm Baby Gums Gel je izdelek za dojenčke po dopolnjenih 2 mesecih, ki jim začnejo rasti zobki. Frezyderm Baby Gums deluje kot mehek gel pri blaženju bolečin in otekanju dlesni. Frezyderm Baby Gums je izdelan iz rastlinskih izvlečkov klinčkov, sladkega korena, mirta in arnike in ima takojšnji učinek olajšanja. 

Izraščanje zobkov pri dojenčkih je del procesa, ki pa lahko povzroči nelagodje, bolečine, jok in tudi neprespane noči. Dojenčki so v času izraščanja zobkov lahko bolj tečni in se pogosteje zbujajo. Prvi znaki o rasti prvega zobka se kažejo v tršem grizenju in povečanem slinjenju. Dojenček se začne povečano sliniti in začne v usta dajati razne predmete oziroma vse, kar lahko prime z rokama. Starši lahko s preverjanjem dlesni zatipamo prvi zobek.

Frezyderm Baby Gums Gel je prijetnega vonja in vsebuje protivnetne lastnosti, ki zmanjšajo prekomerno izločanje sline in se ne razgradi v ustih. 

Lastnosti Frezyderm Baby Gums gela:

  • ne draži ustne sluznice,
  • primeren je za otečene ali rdeče dlesni,
  • pomirjujoč učinek pri bolečih dlesnih,
  • enostavna uporaba gela.

UPORABA Frezyderm Baby Gums gela:
Pri nanosu gela je potrebno uporabiti čist prst in ga vstaviti na dlesni  dojenčka. Gel je potrebno nežno masirati. Postopek se lahko ponovi po potrebi.

Količina: 25 ml, tuba.

 

Lastnosti
Blagovna znamkaFrezyDerm
Mesto uporabedlesni, zobje
Namenza otroke
Oblikagel
Oddaj svojo oceno artikla
Frezyderm Baby Gums, gel za otroške dlesni
Tvoja ocena