Flebaven 1000 mg, tablete

Zdravila Ostala zdravila Ostala zdravila Flebaven 1000 mg, tablete

Zdravilo se uporablja pri odraslih za zdravljenje znakov in simptomov kronične bolezni ven ter za zdravljenje simptomov, povezanih z akutno hemoroidalno boleznijo.

od 16,10 €
SKU
g148696

Zdravilo Flebaven se uporablja pri odraslih:

  • za zdravljenje znakov in simptomov kronične bolezni ven, kot so bolečine, občutek težkih nog, utrujene noge, nemirne noge, nočni krči, otekline in trofične spremembe (spremembe kože zaradi slabše prekrvitve),
  • tudi za zdravljenje simptomov, povezanih z akutno hemoroidalno boleznijo, kot so bolečine, krvavitve in otekanje v predelu zadnjika.

Lastnosti:

  • Zdravilo Flebaven vsebuje učinkovino diosmin, ki vpliva na delovanje ven in jih varuje; povečuje tonus ven in odpornost kapilar.
  • Zdravilo Flebaven zmanjšuje nastajanje oteklin in ima protivnetne učinke.

Dobro je vedeti:

  • Če zdravilo Flebaven jemljete za zdravljenje kronične bolezni ven in se znaki vaše bolezni poslabšajo ali ne izboljšajo v 6 tednih, se posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom.
  • Če zdravilo Flebaven jemljete za zdravljenje simptomov akutne hemoroidalne bolezni in se znaki vaše bolezni poslabšajo ali ne izboljšajo v 7 dneh, se posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom.

Pakiranje: 30 ali 60 tablet

Izdelek je zdravilo. Pred uporabo natančno preberite navodilo! O tveganju in neželenih učinkih se posvetujte z zdravnikom ali s farmacevtom.

Lastnosti
Blagovna znamkaFlebaven
Namenhemoroidi, krčne žile
Oblikatablete
Oddaj svojo oceno artikla
Flebaven 1000 mg, tablete
Tvoja ocena