Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Ferro Top Direkt, vrečke

Prehrana Minerali Železo Ferro Top Direkt, vrečke

Ferro Top Direkt v vrečkah je prehransko dopolnilo z železom, vitamini in sladilom. Namenjeno je osebam s povečano potrebo po železu, saj ima železo vlogo pri tvorbi rdečih krvnih celic, kognitivnih funkcijah, presnovi in zmanjševanju utrujenosti. Več ...

12,10 €

Ferro Top Direkt je prehransko dopolnilo z železom, vitamini in sladilom. Namenjeno je osebam s povečano potrebo po železu, saj ima železo vlogo pri tvorbi rdečih krvnih celic, kognitivnih funkcijah, presnovi in zmanjševanju utrujenosti.

Delovanje Ferro Top Direkt : Železo ima vlogo pri kognitivnih funkcijah. Železo ter vitamina B6 in B12 imajo vlogo pri nastajanju rdečih krvničk, železo pa tudi pri nastajanju hemoglobina. Železo, vitamini B6, B12, folat in vitamin C prispevajo k sproščanju energije pri presnovi ter k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti. Folat prispeva k normalni sintezi aminokislin, nastajanju krvi ter k razvoju materinega tkiva med nosečnostjo.

Navodila za uporabo:  Odrasli in otroci, starejši od 14 let: 1 vrečica na dan. Vsebino ene vrečice stresite direktno v usta. Preden pogoltnete, počakajte, da se prašek v ustih raztopi. Predhodno raztapljanje oziroma dodajanje tekočin ni potrebno.

Vsebnost:

Priporočeni dnevni odmerek

 

1 vrečica

PDV*

vitamin C

 

80 mg

 

100 %

 

železo

 

14 mg

 

100 %

 

vitamin B6

 

1,4 mg

 

100 %

 

folna kislina

 

200 μg

 

100 %

 

vitamin B12

 

2,5 μg

 

100 %

 

* PDV-priporočeni dnevni vnosi

Pakiranje: 20 vrečic po 2 g (40 g)

Opozorila: Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Za zdravje sta pomembna raznolika in uravnotežena prehrana ter zdrav način življenja. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Način shranjevanja: Shranjujte na sobni temperaturi do 25 ⁰C.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lastnosti
ProizvajalecJGL d.d. Svilno 20, 51000 Rijeka, Hrvaška
Namenslabokrvnost, utrujenost
Vsebnostvitamin B, vitamin C, železo
Oddaj svojo oceno artikla
Ferro Top Direkt, vrečke
Tvoja ocena