Eucerin UreaRepair Plus 10% urea, losjon

Nega Nega telesa Vlaženje in zaščita Eucerin UreaRepair Plus 10% urea, losjon

Eucerin UreaRepair Plus 10 % urea losjon je dodatno obogaten z naravnimi vlažilnimi faktorji in ceramidom. Omogoča 48-urno preprečevanje zelo suhe, srbeče in luskave kože. Več ...

od 23,38 €
SKU
g838300

Eucerin UreaRepair Plus 10 % urea losjon je primeren za  zelo suho kožo, ki je lahko napeta, rdeča, hrapava, luskava in srbeča na pogled in otip. Ko je koža suha, se zmanjša njena sposobnost za vezanje vlage in preprečevanje izgube vlage. Eucerin UreaRepair Plus 10 % urea losjon oskrbi zelo suho, srbečo in luskavo kožo z nego, ki jo vsakodnevno potrebuje. Formula losjna vsebuje ureo, ceramidin druge naravne vlažilne faktorje ki vežejo vlago in obnovijo naravno zaščitno bariero kože, da preprečijo nadaljnjo izgubo vlage. Klinično je dokazano, da Eucerin UreaRepair Plus 10 % urea losjon zagotavlja takojšnjo ublažitev in intenzivno vlaženje, s čimer preprečuje simptome ekstremno suhe in zelo suhe kože do 48 ur. Koža je gladka in voljna. Klinične študije so pokazale, da izdelek nudi zelo dobro učinkovitost pri negi in da ga koža dobro prenaša – tudi zelo suha in obolela koža. Losjon je primeren za ljudi s kserozo, diabetesom, psoriazo in pilarno keratozo. Tudi kot dopolnilna nega.

Navodilo za uporabo losjona Eucerin Urea Repair Plus 10% urea: Pred nanosom mora biti koža čista in suha. Losjon nežno vmasirajte v kožo, tako da se povsem vpije. Nanos ponovite tolikokrat, kot je potrebno.

Sestavine: Aqua, Urea, Glicerin, Isopropyl Stearate, Dicaprylyl Ether, Glyceryl Glucoside,  Sodium Lactate,  Butyrospermum, Parkii Butter,  Tapoica,  Polyglyceryl-4 Diisostearate-Polyhydroxystearate-Sebacate,  Karnitin,  Cetearyl Alcohol,  Ceramide NP,  Arginine HCL, Sodium PCA,  Histidine,  Alanine,  Citrulline,  Lysine,  Serine,  Laktat (mlečna kislina),  Sodium Chloride,  Mannitol,  Sucrose, Glutamic Acid,  Threonine,  Glycogen,  1-2-Hexanediol,  Phenoxyethanol, Potassium Sorbate,  Arginine, PCA.

Pakiranje: 250 ml ali 400 ml losjona 

Lastnosti
ProizvajalecBeiersdorf AG, Unnastrasse 48, 20245 Hamburg, Nemčija
Blagovna znamkaEucerin
Namensrbeča koža, suha koža
Oblikalosjon
Prostornina80 ml
Oddaj svojo oceno artikla
Eucerin UreaRepair Plus 10% urea, losjon
Tvoja ocena