Eucerin Sun losjon za zaščito otroške kože pred soncem ZF 50+

Nega Zaščitna nega Kreme za sončenje Eucerin Sun losjon za zaščito otroške kože pred soncem ZF 50+

Vrhunski losjon za zaščito pred soncem, namenjen dojenčkom in otrokom, pomiri in zaščiti občutljivo kožo ter zmanjša tveganje za dolgoročne poškodbe kože. Več ...

19,91 €

Eucerin Sun losjon za zaščito otroške kože pred soncem z zaščitnim faktorjem 50+ je zaščitni losjon za otroke, ki pomiri občutljivo otroško kožo in jo zaščiti pred sončnimi opeklinami ter dolgoročnimi poškodbami zaradi sonca. Napredna spektralna tehnologija združuje širokopasovne in fotostabilne UVA-/UVB-filtre1 za visoko UV-zaščito z licochalconom A, da nevtralizira proste radikale, ki jih povzročata UV- in HEV-svetloba.

Izdelek za zaščito otroške kože pred soncem vsebuje tudi gliciretinsko kislino, ki spodbuja koži lastne mehanizme popravljanja DNK. Je neodišavljen in ekstra vodoodporen ter vključuje tudi Eucerinovo tehnologijo proti madežem po pranju. 

Eucerin Sun losjon za zaščito otroške kože pred soncem ZF 50+ je klinično in dermatološko dokazano primeren za občutljivo otroško kožo. Primeren je za uporabo pri dojenčkih in otrocih od dopolnjenega tretjega meseca.

Izdelek izpolnjuje visoke standarde za UVA- in UVB-zaščito, ki jih določa organizacija Cosmetics Europe. Ravni UVA-zaščite so višje od priporočila EU.

Lastnosti
ProizvajalecBeiersdorf
Blagovna znamkaEucerin
Namenobčutljiva koža
Oblikalosjon
Oddaj svojo oceno artikla
Eucerin Sun losjon za zaščito otroške kože pred soncem ZF 50+
Tvoja ocena