Eteris, komplet eteričnih olj + nosnega inhalatorja

Dom Ostalo Eterična olja Eteris, komplet eteričnih olj + nosnega inhalatorja

Eteris, komplet eteričnih olj evkalipta + bio pomaranče + nosnega inhalatorja vsebuje vse kar potrebujete za aromaterapijo, ki jo imate lahko vedno pri sebi. Komplet primeren za darilo dobite v lični darilni vrečici. Več ...

8,28 €
Zaloga:   Na zalogi

Eteris komplet eteričnih olj evkalipta + bio pomaranče + nosnega inhalatorja vsebuje eterično olje evkalipta (Eucalyptus globulus) in bio eterično olje pomaranče (citrus aurantium dulcis), priložen pa je tudi nosni inhalator z bombažnim vložkom. Eterično olje evkalipta je primerno za uporabo v času prehladnih obolenj in težav z dihali, eterično olje pomaranče pa s sladkim citrusnim vonjem prinaša razvedritev in omili tesnobo. Komplet Eteris komplet eteričnih olj evkalipta + bio pomaranče + nosnega inhalatorja  dobite v lični darilni vrečici.

Navodilo za uporabo Eteris kompleta eteričnih olj evkalipta + bio pomaranče + nosnega inhalatorja: Komplet vam omogoča, da si pripravite nosni inhalator, ki vam bo koristil v času prehladov in vam bo hkrati pisan na kožo, saj lahko uporabite poljubno razmerje med eteričnimi olji. Priporočamo pa vam, da uporabite do 20 kapljic eteričnega olja (8 kapljic evkalipta in 12 kapljic pomaranče). Vse skupaj nakapajte v čisto posodico in nato v mešanico namočite bombažni vložek.  Vložek s pinceto (da neredčeno eterično olje ne pride v stik s kožo) vstavite v notranji del inhalatorja in zatesnite s čepom. Po uporabi pokrijte z zunanjim pokrovom. Uporaba inhalatorja: Inhalator nežno vstavite v eno nosnico in s prstom zatisnite drugo ter nekajkrat globoko vdihnite, nato zamenjajte nosnici. Vdihavajte po potrebi oz. večkrat na dan.

Pakiranje: 10 ml eteričnega olje evkalipta + 10 ml bio eteričnega olja pomaranče + nosni inhalator

Lastnosti
Blagovna znamkaFavn
Namenprehlad
Oblikapaket
Vrstadarilni paket
Oddaj svojo oceno artikla
Eteris, komplet eteričnih olj + nosnega inhalatorja
Tvoja ocena