Ducray Squanorm, šampon proti suhemu prhljaju + GRATIS šampon 30 ml

Nega Nega las Šamponi Ducray Squanorm, šampon proti suhemu prhljaju + GRATIS šampon 30 ml

Ducray Squanorm je šampon proti suhemu prhljaju z rezultatom, ki traja. Pakiranju je GRATIS priložen šampon 30 ml.  Več ...

14,35 €

Ducray Squanorm je šampon proti suhemu prhljaju, ki nudi dolgotrajno olajšanje pred prhljajem. Priporoča se uporaba pri prhljaju povezanem s suhim lasiščem. Njegova popolna sestava deluje hitro in dolgotrajno na različne dejavnike, ki povzročajo takšen prhljaj. Gvanidin glikolat, ki deluje kot keratolitik, preprečuje nastajanje prhljaja. Glicerol vlaži lasišče in s tem zmanjšuje luskanje. Cinkov pirition deluje na glivico Malassezia, povezano s prhljajem.

Šampon proti suhemu prhljaju Ducray Squanorm je primeren za vse odrasle in mladostnike, ki imajo suhi prhljaj.

Prednosti šampona Ducray Squanorm: 

  • Ima dolgotrajni učinek proti prhljaju.
  • Prijeten vonj.
  • Dobre kozmetične lastnosti.
  • Uspešen že po prvi uporabi.
  • Šampon nudi 100% učinkovitost pri odpravljanju prhljaja, vlaženju lasišča in zmanjševanju neugodja lasišča.

Rezultati: Že po prvi uporabi Ducray Squanorm šampon proti suhemu prhljaju odstrani prhljaj in lasišče pomiri in navlaži. Izdelek ima dolgotrajen učinek zahvaljujoč zelo učinkovitim sestavinam. Njegova kremasta tekstura naredi lase mehke, sijoče in enostavne za česanje. Poleg tega je zaradi osvežujočega vonja bolj prijeten za uporabo. Ne poškoduje barve las.

Način uporabe šampona proti suhemu prhljaju Ducray Squanorm: Ducray Squanorm šampon proti suhemu prhljaju nanesite na mokro lasišče. Nežno vmasirajte in sperite. Ponovno nanesite Ducray Squanorm šampon proti suhemu prhljaju in ga pustite delovati 2 do 3 minute. Nato ga temeljito sperite. Za optimalen rezultat ga uporabljajte 2x tedensko, 6 tednov zapored. Da bi rezultati postali trajni, še naprej uporabljajte šampon Ducray Elution dermatološki zaščitni šampon. Če izdelek pride v stik z očmi, temeljito izperite z vodo.

Pakiranje: 200 ml + GRATIS 30 ml

Lastnosti
ProizvajalecPIERRE FABRE MEDICAMENT
Blagovna znamkaDucray
Namenprhljaj
Oblikašampon
Oddaj svojo oceno artikla
Ducray Squanorm, šampon proti suhemu prhljaju + GRATIS šampon 30 ml
Tvoja ocena