Dr. Böhm Buča tablete za ženske

Prehrana Prehranska dopolnila Dr. Böhm Buča tablete za ženske

Prehransko dopolnilo Dr. Böhm Buča tablete za ženske vsebuje izvleček semen štajerske buče, ki s posebnimi vodotopnimi sestavinami podpira delovanje mehurja. Več ...

14,55 €

Občutljiv mehur

Pogosto uriniranje podnevi in ponoči, kot tudi nehoteno uhajanje kapljic urina, večinoma med telesno obremenitvijo kot je športna aktivnost, smeh, kašljanje ali kihanje so znaki oslabljenega mehurja oziroma oslabljenih mišic medeničnega dna. Mehur ni več ustrezno podprt in posledično urina ni mogoče dovolj dobro zadrževati. Vzrok teh težav je različen: nosečnost, porod, športna aktivnost, menopavza, staranje itd.

Po statističnih podatkih v Sloveniji za urinsko inkontinenco trpi kar 40 % žensk, od teh je tretjina mlajših od 45 let, polovica pa starejših od 60 let. Večina teh trpi zaradi t.i. stresne inkontinence. To je najpogostejša oblika nehotenega uhajanja urina pogojena z oslabljenimi mišicami medeničnega dna.

Podpora delovanju mehurja

Ugodno delovanje bučnih semen na mehur je znan že več stoletij. Prehransko dopolnilo Dr. Böhm® Buča tablete za ženske vsebuje izvleček semen štajerske buče, ki s posebnimi vodotopnimi sestavinami podpira delovanje mehurja.

Nahajajo se v delu brez maščobe in ne v olju bučnih semen. Za doseganje polnega potenciala sestavin iz visokokakovostnih bučnih semen je potrebno ustrezno odmerjanje. Koncentracija izvlečka v eni tableti ustreza 8 g bučnih semen, kar je  približno 40 bučnih semen.

 

Odmerjanje in način uporabe:

  • Prva dva tedna vzemite dvakrat dnevno (zjutraj in zvečer) po 1 celo tableto z nekaj tekočine.
  • Nato je za obdobje najmanj treh mesecev priporočljivo jemanje 1 tablete dnevno, najbolje pred nočnim počitkom.
  • Po potrebi lahko dolgotrajno jemljete tudi 2 tableti dnevno.
  • Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti.

Škatla, 30 tablet.

 

Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Za zdravje sta izjemno pomembna raznolika in uravnotežena prehrana ter zdrav način življenja.

Lastnosti
ProizvajalecApomedica Pharmazeutische Produkte
Blagovna znamkaDr. Böhm
Namenpresnova
Oblikatablete
Oddaj svojo oceno artikla
Dr. Böhm Buča tablete za ženske
Tvoja ocena