Doppelherz Aktiv Ingver + kurkuma, vroči napitek

Prehrana Prehranska dopolnila Doppelherz Aktiv Ingver + kurkuma, vroči napitek

Doppelherz Aktiv Ingver + kurkuma vroči napitek v obliki granulata vsebuje tudi 300 mg vitamina C in 5 mg cinka, ki imata vlogo pri delovanju imunskega sistema ter zaščiti celic pred oksidativnim stresom. Več ...

4,90 €

Doppelherz Aktiv Ingver + kurkuma vroči napitek v obliki granulata vsebuje tudi 300 mg vitamina C in 5 mg cinka, ki imata vlogo pri delovanju imunskega sistema ter zaščiti celic pred oksidativnim stresom. Naš imunski sistem je vsak dan izzvan. To ne velja samo za hladne mesece leta. Napitek lahko enostavno in hitro pripravimo. Ima prijeten, aromatičen okus. V haldnem delu leta kot vroči napitek poskrbi za toploto od znotraj. Naše telo nekaterih hranilnih sestavin ne more tvoriti, kot na primer vitamina C ter elementa v sledovih cinka, prav tako tudi vitaminov B2 in niacina. Zato jih moramo zadostnih količinah v telo vnesti z redno in uravnoteženo prehrano. Kurkuma in ingver sta v Aziji že zelo dolgo cenjena. Zdaj pa sta že dlje časa dobro znana in široko uporabljana v Evropi. Ingver se med drugim uporablja kot začimba, tako sveža kot v posušeni obliki. Kurkumo prav tako uporabljamo kot začimbo in sicer posušeno, mleto koreniko rastline. Korenika je intenzivno obarvana. Doppelherz Aktiv Ingver + kurkuma vroči napitek je brez laktoze in glutena. Primeren je tudi za vegetarijance in vegane.

Sestavine

V dnevnem

odmerku (1 vrečka)

% PDV/RDA*

vitamin C

300 mg

375 %

cink

5 mg

50 %

izvleček korenike ingverja

160 mg

**

izvleček korenike kurkume

120 mg

**

* Referenčne vrednosti hranil po EU direktivi 1169/2011

** Ni referenčnih vrednosti hranil

Navodila za uporabo: Vsebino 1 vrečke stresite v skodelico in prelijte z vročo (ne vrelo) vodo (150 ml), pomešajte in spijte. Priporočamo tudi kot hladen napitek.

Sestavine: sladkor, kislina: citronska kislina, L-askorbinska kislina, maltodekstrin, izvlečka korenik ingverja in kurkume, naravna aroma, naravne arome citrusov, palmovo olje, cinkov sulfat.

Pakiranje: 10 vrečk = 100 g

Lastnosti
ProizvajalecQueisser Pharma
Blagovna znamkaDoppelherz
Namenodpornost
Oblikavrečice
Vsebnostcink, vitamin C, zelišča
Vitamin C300 mg
Oddaj svojo oceno artikla
Doppelherz Aktiv Ingver + kurkuma, vroči napitek
Tvoja ocena