Diben drink (4 × 200 ml)

Prehrana Terapevtska prehrana Diben drink (4 × 200 ml)

Diben drink je napitek za dietetsko uravnavanje prehranjevanja bolnikov z obstoječo ali grozečo podhranjenostjo ali z motnjami hranjenja, predvsem bolnikov z motnjami tolerance za glukozo. Več ...

od 7,12 €
SKU
g272884

Dietetično živilo za posebne zdravstvene namene. Prehransko popoln visokokaloričen (1,5 kcal/ml) pripravek za pitje, bogat z beljakovinami (15 g) in mononenasičenimi maščobnimi kislinami (MUFA). Vsebuje modificirane ogljikove hidrate (škrob in fruktozo) z nizkim glikemičnim indeksom. Brez glutena, vsebuje malo laktoze, vsebuje malo natrija. Vsebuje fruktozo in sladila. Za dietetsko uravnavanje prehranjevanja bolnikov z obstoječo ali grozečo podhranjenostjo ali z motnjami hranjenja, predvsem bolnikov z motnjami tolerance za glukozo.

Priporoča se pri naslednjih indikacijah:

  • motnje v presnovi glukoze
  • hiperglikemija
  • insulinska rezistenca
  • sladkorna bolezen tipa 1 ali 2

Pakiranje: 4 plastenke (po 200 ml)

Pomembna opozorila: Uporabljajte le pod zdravniškim nadzorom. Terapijo diabetesa prilagodite rezultatom rednega določanja glukoze v krvi. Pazite na ustrezno tekočinsko ravnovesje. Ni za parenteralno uporabo. Živilo ni primerno za otroke do 3 let. Ne vsebuje glutena. Vsebuje sladkor in sladila.

Lastnosti
Blagovna znamkaDiben
Namendiabetes
Oblikanapitek
Oddaj svojo oceno artikla
Diben drink (4 × 200 ml)
Tvoja ocena