Detralex 500 mg, filmsko obložene tablete

Zdravila Ostala zdravila Ostala zdravila Detralex 500 mg, filmsko obložene tablete

Zdravilo Detralex se uporablja za zdravljenje simptomov kronične bolezni ven in akutne hemoroidalne bolezni.

od 11,38 €
SKU
g149213

Detralex vsebuje flavonoide, ki spadajo v skupino zdravil za stabiliziranje kapilar. Flavonoidi povečujejo tonus ven in odpornost kapilar ter zmanjšujejo nastajanje edemov in imajo protivnetne učinke.

Zdravilo Detralex se uporablja pri odraslih in je namenjeno:

  • zdravljenju simptomov kronične bolezni ven. Kronična bolezen ven je bolezen ven na nogah, pri kateri kri prepočasi odteka iz spodnjih udov, zato tekočina prehaja skozi steno kapilar (najmanjših žil) in se nabira v tkivu. Bolezen ven se kaže kot: boleče ali utrujene noge, občutek težkih nog, srbenje, nočni krči v mečih, pojav krčnih žil (varic) na nogah, otekanje nog.
  • zdravljenju simptomov akutne hemoroidalne bolezni (hemoroidov). Bolezen spremljajo: bolečina, krvavitev iz danke, občutek nepopolnega izpraznjenja črevesa, izcedek, srbenje zadnjika.

Zdravljenje simptomov kronične bolezni ven: Jemljite eno tableto dvakrat na dan. Zdravljenje navadno traja več mesecev ali celo let. Zdravilo je potrebno jemati vsaj nekaj tednov, da se opazijo ugodni učinki. Če se znaki vaše bolezni poslabšajo ali ne izboljšajo v šestih tednih, se posvetujte z zdravnikom.

Zdravljenje simptomov akutne hemoroidalne bolezni: Prve štiri dni jemljite dve tableti trikrat na dan, naslednje tri dni pa dve tableti dvakrat na dan. 

Pakiranje: 30, 36*, 60 ali 120 tablet

*pakiranje je primerno za zdravljenje akutne hemorodialne bolezni (4x2x2 + 3x2x2 = 36 tablet)

Izdelek je zdravilo. Pred uporabo natančno preberite navodilo! O tveganju in neželenih učinkih se posvetujte z zdravnikom ali s farmacevtom.

Lastnosti
Blagovna znamkaDetralex
Namenhemoroidi, krčne žile
Oblikatablete
Oddaj svojo oceno artikla
Detralex 500 mg, filmsko obložene tablete
Tvoja ocena