Desderman Pure, gel + darilo Desmanol Pure, alkoholno razkužilo

Pripomočki Ostali pripomočki Ostalo Desderman Pure, gel + darilo Desmanol Pure, alkoholno razkužilo

Desderman Pure, gel in Desmanol Pure, alkoholno razkužilo je paket dveh razkužil za higiensko in kirurško razkuževanje rok. Oba razkužila imata širok spekter delovanja in učinkovito delujeta proti bakterijam, glivicam in virusom. Več ...

6,98 €
Zaloga:   Na zalogi

Desderman pure gel je pripravljeno alkoholno sredstvo za higiensko in kirurško razkuževanje rok. Ima širok spekter delovanja in učinkovito deluje proti bakterijam (vključno z zelo odpornimi vrstami), glivicam in virusom (popolno virucidno delovanje). Vsebuje vlažilne snovi, ki kožo ščitijo in negujejo. Brez dodanih barvil in dišav. Primeren je za pogosto uporabo, pri čemer ne pušča lepljivih sledi.

Navodila za uporabo: Higiensko razkuževanje rok: 3 ml gela vtrite v čiste, suhe roke in vtirajte 30 sekund. Pustite, da se posuši. Kirurško razkuževanje rok: Zadostno količino gela vtrite v čiste, suhe roke in podlakti in vtirajte 90 sekund (1,5 min). Ves čas vtiranja naj bodo roke navlažene z razkužilnim sredstvom.

Sestavine: 100 g Desderman pure gela vsebuje: 78,2 g etanola 96 % in 0,1 g bifenil-2-ola.

Pakiranje: 500 ml

Darilo: Desmanol Pure, alkoholno razkužilo

Desmanol Pure je pripravljeno alkoholno sredstvo za higiensko in kirurško razkuževanje rok. Ima širok spekter delovanja: učinkuje proti bakterijam, kvasovkam (C. albicans) in virusom z ovojnico (vključno z virusi HBV, HCV, HIV, Vaccinia, norovirus, rotavirus in adenovírus ). Je brez dodanih barvil in dišav.

Navodila za uporabo: Higiensko razkuževanje rok: 3 ml vtrite v čiste, suhe roke in vtirajte 30 sekund. Kirurško razkuževanje rok: Zadostno količino (2 x 5 ml) vtrite v čiste, suhe roke in podlakti in vtirajte 90 sekund (1,5 min). Ves čas vtiranja naj bodo roke navlažene z razkužilnim sredstvom.

Sestavine: 100 g raztopine vsebuje: 75 g propan-2-ola.

Pakiranje: 100 ml

Lastnosti
ProizvajalecSchuelke & Mayr
Oblikatekočina
Vrstarazkužilo
Oddaj svojo oceno artikla
Desderman Pure, gel + darilo Desmanol Pure, alkoholno razkužilo
Tvoja ocena