Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Daosin tablete so prehransko dopolnilo, ki vsebuje diamin oksidazo (DAO). Ta podpira razgradnjo histamina, zaužitega s hrano. Daosin dopolnjuje telesu lastni encim za razgradnjo histamina. Več ...

24,23 €
Zaloga:   Na zalogi

Daosin je prehransko dopolnilo, ki vsebuje diamin oksidazo (DAO) - encim, ki podpira razgradnjo histamina, zaužitega s hrano. Daosin vsebuje brezhistaminski izvleček beljakovin, ki je bogat z naravnim encimom DAO.

Vsebnost:

Sestavine

1 tableta*

3 tablete**

Izvleček beljakovin iz prašičjih ledvic

-          od tega diamin oksidaza

4,2 mg

0,3 mg

12,6 mg

0,9 mg

* ustreza priporočenemu odmerku za obrok, ki vsebuje histamin

** ustreza največjim dnevnim priporočenim odmerkom za 3 obroke, ki vsebujejo histamin

Navodila za uporabo in priporočeno dnevno odmerjanje:  Zaužijte 1 tableto Daosin z nekaj vode 15 minut pred obrokom, ki vsebuje histamin. Največji dnevni odmerek so 3 tablete (ustreza 3 obrokom, ki vsebujejo histamin). Tablete ne smete zgristi, temveč jo morate pogoltniti celo, tako da pride nepoškodovana skozi želodec v črevo. Daosin tableto je treba nujno vzeti pred obrokom (najbolje približno 15 minut prej). Ko živila, ki vsebujejo histamin, pridejo v črevo, mora biti tableta že raztopljena in encim DAO, ki ga vsebuje, mora biti aktiviran.

Sestavine: Sredstvo za povečanje prostornine: mikrokristalična celuloza; maltodekstrin; sredstvo za uravnavanje kislosti: natrijev fosfat; emulgator: zamrežena natrijeva karboksimetil celuloza; sredstvo za glaziranje: šelak; izvleček beljakovin iz prašičjih ledvic; sredstvo proti sprijemanju: silicijev dioksid; sredstvo za glaziranje: hidroksipropilmetil celuloza; sredstvo za uravnavanje kislosti: kalcijev karbonat; sredstvo proti sprijemanju: magnezijeve soli maščobnih kislin; popolnoma hidrogenirana rastlinska maščoba (kokos); stabilizator: polidekstroza, sredstvo proti sprijemanju: smukec.

Pakiranje: 30 tablet

Opozorila: Alkohol in nekatera zdravila lahko znatno zavirajo aktivnost encima DAO. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano in zdrav življenjski slog. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Shranjujte zaščiteno pred toploto. Če redno jemljete zdravila, se posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom, da boste ugotovili, ali katero od vaših zdravil vsebuje sestavine, ki lahko vplivajo na zmanjšano razgradnjo histamina, zaužitega s hrano.

Lastnosti
ProizvajalecSCIOTEC Diagnostic Technologies GmbH, Ziegelfeldstraße 3, 3430 Tulln an der Donau, Avstrija
Namenalergije, presnova
Oblikatablete
Oddaj svojo oceno artikla
Daosin, tablete
Tvoja ocena