Daosin tablete so prehransko dopolnilo, ki vsebuje diamin oksidazo (DAO). Ta podpira razgradnjo histamina, zaužitega s hrano. Daosin dopolnjuje telesu lastni encim za razgradnjo histamina. Več ...

22,85 €

Daosin je prehransko dopolnilo, ki vsebuje diamin oksidazo (DAO) - encim, ki podpira razgradnjo histamina, zaužitega s hrano. Daosin vsebuje brezhistaminski izvleček beljakovin, ki je bogat z naravnim encimom DAO.

Navodila za uporabo in priporočeno dnevno odmerjanje:

Zaužijte 1 tableto Daosin z nekaj vode 15 minut pred obrokom, ki vsebuje histamin. Največji dnevni odmerek so 3 tablete (ustreza 3 obrokom, ki vsebujejo histamin). Tablete ne smete zgristi, temveč jo morate pogoltniti celo, tako da pride nepoškodovana skozi želodec v črevo.

Pomembno opozorilo: Daosin tableto je treba nujno vzeti pred obrokom (najbolje približno 15 minut prej). Ko živila, ki vsebujejo histamin, pridejo v črevo, mora biti tableta že raztopljena in encim DAO, ki ga vsebuje, mora biti aktiviran.

Če redno jemljete zdravila, se posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom, da boste ugotovili, ali katero od vaših zdravil vsebuje sestavine, ki lahko vplivajo na zmanjšano razgradnjo histamina, zaužitega s hrano.

Sestavine

1 tableta*

3 tablete**

Izvleček beljakovin iz prašičjih ledvic

-          od tega diamin oksidaza

4,2 mg

0,3 mg

12,6 mg

0,9 mg

* ustreza priporočenemu odmerku za obrok, ki vsebuje histamin

** ustreza največjim dnevnim priporočenim odmerkom za 3 obroke, ki vsebujejo histamin

Sestavine: Sredstvo za povečanje prostornine: mikrokristalična celuloza; maltodekstrin; sredstvo za uravnavanje kislosti: natrijev fosfat; emulgator: zamrežena natrijeva karboksimetil celuloza; sredstvo za glaziranje: šelak; izvleček beljakovin iz prašičjih ledvic; sredstvo proti sprijemanju: silicijev dioksid; sredstvo za glaziranje: hidroksipropilmetil celuloza; sredstvo za uravnavanje kislosti: kalcijev karbonat; sredstvo proti sprijemanju: magnezijeve soli maščobnih kislin; popolnoma hidrogenirana rastlinska maščoba (kokos); stabilizator: polidekstroza, sredstvo proti sprijemanju: smukec.

Pakiranje: 30 tablet

Obvestilo: Alkohol in nekatera zdravila lahko znatno zavirajo aktivnost encima DAO. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano in zdrav življenjski slog. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Shranjujte zaščiteno pred toploto.

Lastnosti
ProizvajalecSCIOTEC Diagnostic Technologies GmbH
Namenalergije, presnova
Oblikatablete
Oddaj svojo oceno artikla
Daosin, tablete
Tvoja ocena