Daosin, kapsule

Daosin je prehransko dopolnilo za razgradnjo histamina. Kapsule vsebujejo izvleček beljakovin iz prašičjih ledvic. Več ...

22,85 €

Daosin je prehransko dopolnilo z vsebovanim encimom diamin oksidaza. Učinek encima je v razgradnji histamina, ki se ga zaužije s hrano. Kapsule dopolnjujejo telesu lastni encim, ki ga potrebuje pri razgradnji histamina.

Daosin kapsule vsebuje izvleček beljavkovin, ki so brez histamina in so bogate z naravnim encimo diamin oksidaza. Pri jemanju kapsul je potrebno vedeti, da lahko alkohol in nekatere zdravila znatno zavirajo aktivnost encima.

Sestava:

100 g

1 kapsula*

3 kapsule**

Izvleček beljakovin iz prašičjih ledvic

1,7 g

4,2 mg

12,6 mg

Encim diamin oksidaza 

0,1 g

0,3 mg

0,9 mg

* Ustreza priporočenemu odmerku za obrok, ki vsebuje histamin.

** Ustreza najvišjim dnevnim priporočenim odmerkom za 3 obroke, ki vsebujejo histamin.

Uporaba Daosin kapsul:

  • Kapsule so namenjene za peroralno uporabo.
  • Kapsulo je potrebno zaužiti z nekaj vode 15 minut pred obrokom, ki vsebuje histamin.
  • Vsebino kapsule ne smete zgristi in jo je potrebno pogoltniti celo, saj je pomembno, da vsebina nepoškodovan pride skozi želodec v črevo.
  • Če imate težave s požiranjem lahko kapsulo odprete in celotno vsebino pogoltnete brez žvečenja z nekaj vode.
  • Kapsule ne smete drobiti in gristi.

Sestavine: Zdravilo vsebuje sladilo saharozo. 1 kapsula vsebuje 4,2 mg izvlečka beljakovin iz prašičjih ledvic (oziroma 0,3 mg diamina oksidaze) .

Ostale sestavine: stabilizator: mikrokristalična celuloza; ogrodje kapsule (hidroksipropilmetil celuloza); saharoza; L-askorbinska kislina; rižev škrob; sredstvo za glaziranje: šelak; stabilizator: hidroksipropil celuloza; izvleček beljakovin iz prašičjih ledvic (vsebuje 0,1 % diamin oksidaze); sredstvo za povečanje prostornine: polivinilpolipirolidon; sredstvo proti sprijemanju: smukec; modificiran škrob; gostilo: natrijeva karboksimetil celuloza; sredstvo za ohranjanje vlage: glicerin.

Odmerjanje Daosin kapsul: Pri odraslih je priporočen dnevni odmerek 1 kapsula, do 3-krat na dan. Največji dnevni odmerek so 3 kapsule (ustreza 3 obrokom, ki vsebujejo histamin).

Pakiranje: Plastenka, 30 kapsul

Opomba: Samo za odrasle. Priporočenega dnevnega odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav način življenja.

Lastnosti
ProizvajalecStada
Namenalergije
Oblikakapsule
Oddaj svojo oceno artikla
Daosin, kapsule
Tvoja ocena