Combocoldrex, prašek za peroralno raztopino

Zdravila Bolečine Glavobol/vročina Combocoldrex, prašek za peroralno raztopino
Zdravilo Combocoldrex se uporablja za kratkotrajno lajšanje simptomov prehlada in gripe, vključno z bolečinami, kot sta glavobol in vneto žrelo, zamašenim nosom, mrzlico in povišano telesno temperaturo.
7,93 €
Zaloga:   Na zalogi

Zdravilo Combocoldrex se uporablja za kratkotrajno lajšanje simptomov prehlada in gripe, vključno z bolečinami, kot sta glavobol in vneto žrelo, zamašenim nosom, mrzlico in povišano telesno temperaturo. Mehča trdovratno sluz (mukus) in olajšanje izkašljevanje pri odraslih in otrocih, starejših od 15 let.

Zdravilo Combocoldrex vsebuje naslednje učinkovine: Paracetamol, ki je analgetik (lajša bolečine), učinkovit proti bolečinam, vključno z glavobolom in vnetim žrelom in ki pomaga tudi pri zniževanju telesne temperature, ko imate vročino (antipiretik). Gvaifenezin, ki je ekspektorans in pomaga pri mehčanju goste sluzi (mukusa), ko kašljate (produktiven ali vlažen kašelj, med katerim se izloča sluz ali izmeček). Fenilefrinijev klorid, ki je dekongestiv in se uporablja za zmanjševanje otekline v nosnih poteh, da lahko lažje dihate.

To zdravilo lahko jemljete samo, če imate vse od naslednjih simptomov - bolečine in/ali povišano telesno temperaturo, zamašen nos in kašelj. Če se znaki vaše bolezni poslabšajo ali ne izboljšajo v 3 dneh, se posvetujte z zdravnikom.

Pakiranje: 10 vrečk

Izdelek je zdravilo. Pred uporabo natančno preberite navodilo! O tveganju in neželenih učinkih se posvetujte z zdravnikom ali s farmacevtom.

Lastnosti
Blagovna znamkaColdrex
Namenglavobol, prehlad, temperatura, zamašen nos
Oblikaprašek
Oddaj svojo oceno artikla
Combocoldrex, prašek za peroralno raztopino
Tvoja ocena