Coldrex, tablete

Zdravilo Coldrex se uporablja za lajšanje simptomov prehlada in gripe, vključno z glavobolom, bolečinami v žrelu, bolečinami v mišicah, oteklostjo nosne sluznice, vnetjem sinusov in bolečino zaradi vnetja sinusov ter akutnim vnetjem nosne sluznice.

od 5,81 €
SKU
g009954

Zdravilo Coldrex uporabljamo za lajšanje simptomov prehlada in gripe, vključno z glavobolom, bolečinami v žrelu, bolečinami v mišicah, oteklostjo nosne sluznice, vnetjem sinusov in bolečino zaradi vnetja sinusov ter akutnim vnetjem nosne sluznice.

Zdravilo Coldrex vsebuje naslednje učinkovine: paracetamol, kofein, fenilefrinijev klorid, terpin hidrat in askorbinsko kislino (vitamin C).

Paracetamol blaži bolečine (analgetik) in znižuje povišano telesno temperaturo (antipiretik). Kofein spodbuja osrednje živčevje. Fenilefrinijev klorid odpira zamašene nosne prehode in sinuse ter tako omogoči lažje dihanje (dekongestiv). Terpin hidrat pospešuje izkašljevanje (ekspektorans). Askorbinska kislina (vitamin C) je običajna sestavina zdravil proti prehladu in gripi. Nadomesti pomanjkanje vitamina C, ki se pojavi na začetku virusne okužbe.

Pakiranje: 12 ali 24 tablet

Izdelek je zdravilo. Pred uporabo natančno preberite navodilo! O tveganju in neželenih učinkih se posvetujte z zdravnikom ali s farmacevtom.

Lastnosti
Blagovna znamkaColdrex
Namenglavobol, prehlad, temperatura
Oblikatablete
Oddaj svojo oceno artikla
Coldrex, tablete
Tvoja ocena