Termalna voda Uriage, rojena v osrčju francoskih Alp, kar 75 let teče čez skale in pobočja. Ko letni časi minevajo, se voda počasi bogati z minerali in elementi v sledovih. Gre za bakteriološko čisto termalno vodo, ki vsebuje izjemen delež mineralov na liter – kar 11 g! Zaradi svojih edinstvenih lastnosti je termalna voda Uriage patentirana kot naravna fiziološka raztopina.

Njene najpomembnejše značilnosti so, da zmanjšuje virulenc in adhezijo bakterij, obnavlja fizično bariero in izboljšuje imunsko bariero kože.

Zaradi številnih dobrodejnih učinkov jo lahko uporabljamo pri blaženju določenih dermatoloških stanj, kot so dermatoza, ekcem, sončni eritemi. Odlično pa se obnese tudi v vsakodnevnem življenju, saj intenzivno hidrira kožo in ji daje sijaj.

Leta 1992 so vrhunski francoski dermatologi in farmacevti osnovali blagovno znamko Uriage, ki za osnovo uporablja termalno vodo Uriage. Danes, 30 let pozneje brand obsega številne linije, ki lajšajo kožne težave. Stranke so za svoje vzele kar nekaj linij, kot je npr. Xemose, namenjena blaženju ekcema in atopijskega dermatitisa, Hyseac, linija s seboregulacijskim delovanjem, DS za tiste, ki se srečujejo s seborojičnim dermtitisom in še mnoge druge.

Uriage Xemose, za blaženje ekcema in atopijskega dermatitisa

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Uriage Hyseac, linija s seboregulacijskim delovanjem