Termalna voda Uriage, ki izvira v osrčju francoskih Alp, ponuja koži (zahvaljujoč se visoki koncentraciji mineralnih soli, podobnih NMF (naravnim vlažilnim faktorjem)) edinstvene vlažilne prednosti, jo pomirja in krepi njen hidrolipidni film. Zaradi svojih hidratantnih lastnosti je odlična osnova za Uriagevo vlažilno linijo Eau Thermale.

Eau Thermale, najbolj univerzalna linija blagovne znake Uriage, je namenjena hidriranju kože. Zaradi ekstremnih vremenskih pogojev, ki jih doživljamo zadnje čase, centralne kurjave, premajhnega vnosa tekočin, uporabe preagresivne in izsušujoče kozmetike, kajenja, potrebuje vlaženje kože prav vsak od nas.

Uriage je linijo zasnoval tako, da je svoji termalni vodi dodal H20 Patch – tridemenzionalno matriko, ki je sestavljena iz alginata, hialuronske kisline in polulana. Te sestavine tvorijo neokluziven ''obliž'' na površini kože, le-ta pa naravni hidrolipidni sloj. Ko nanesemo izdelek iz linije Eau Thermale na obraz ali telo, se začne postopno sproščanje aktivnih vlažilnih sestavin  (glicerin, L-serin, trehaloza in urea) glede na specifične potrebe kože. Poleg tega v izdelkih najdemo tudi kompleks Aquaxyl, ki obnavlja medcelični cement, prepoji površino rožene plasti ter poveča rezerve NMF.

Linijo sestavljajo dnevna lahka krema za normalno do mešano kožo, bogata krema za suho kožo, žele za mastno kožo, nočna maska, serum, lahka krema z vlažilnim faktorjem, krema za področje okoli oči, trije deodoranti, krema za roke, stik za ustnice, svilnati losjon za telo ter učvrstilni balzam.

Eau thermale izdelki so med uporabniki izjemno priljubljeni, posebej veliko pristašev pa imajo krema za roke, ki jo posebej svetujemo v pomladnih in poletnih mesecih, bogata krema, ki nahrani in navlaži še tako suho kožo, svilnati losjon, ki  kožo zgladi, da je mehka kot svila in serum, ki vsebuje največjo koncentracijo vlažilnih snovi in je za kožo prava mala termalna kopel.

Vsi izdelki so na voljo tu.