Blagovna znamka SVR se je že ob svojem nastanku zavezala, da se bo pri formiranju svojih izdelkov držala štirih temeljnih vodil: ugodne cene, vsi izdelki morajo namenjeni tudi ljudem z občutljivo kožo, imajo prijetne in dobro mazljive teksture ter vsebujejo visokih odstotek aktivnih sestavin. Vse našteto, posebej pa slednje še kako velja tudi za serume iz linije ABC. Linija je dobila ime po vitaminih, ki so v omenjenih izdelkih zastopani - A, B in C.

SVR ABC serumi predstavljajo odlično dopolnitev dnevne ali nočne rutine, saj koži vračajo natanko tisto, kar potrebuje -  vlago, gladkost in sijaj.

SVR serumi

SVR [A] Lift serum, 30 ml:

je serum, ki vsebuje 2 obliki vitamina A, ki učinkujeta na zgornji in spodnji del epidermisa in nudita optimalno toleranco za občutljivo kožo: 0,2 % čistega retinola v inkapsulirani obliki v liposomih v fosfolipidni membrane, ki se kontinuirano se sprošča znotraj epidermisa in 0,1 % čistega retinola, ki nežno zglajuje površino kože. Odličen je za zrelo kožo.

SVR a lift

SVR [B3] Hydra B serum, 30 ml:

42,71€;  vsebuje visoko koncentracijo vitamina B3, ki pomirja in krepi kožo. Kombinacija 3 hialuronskih kislin dolgotrajno obnavlja raven vode v koži. Napetost in nelagodje na koži se takoj zmanjšajo. Koža je vsak dan bolj mehka, znaki staranja so vedno manj vidni. Vsebuje: 5% vitamina B3 – niacinamid, ki krepi in obnavlja kožno bariero in 3 vrste hialuronske kisline (visoke, srednje in nizke molekularne mase) – intenzivno hidratizirajo in popolnjujejo dehidrirano kožo.

SVR [C] Anti-Ox serum, 30 ml:

43,98€;  vsebuje visoko koncentracijo stabiliziranega vitamina C, ki  vrača sijaj in odstranjuje znake utrujenosti. Koža je vsak dan bolj izenačena, optimalno tonizirana in sijoča.Vsebuje 20% stabiliziranega vitamina C (kar je enako 17% čistemu vitaminu C) in je idealen za sivkasto, utrujeno kožo, neizenačen ten in gube.