Nastanek in prednosti kozmetike Filorga

Kozmetično znamko Filorga je leta 1978 ustanovil dr. Michel Tordjman, vodilni francoski dermatolog na področju estetske kirurgije.

Skrivnost uspeha Filorginih izdelkov se skriva v kompleksu NCEF, ki zagotavlja optimalno sproščanje vitaminov in mineralov v dermis. Z njegovo uporabo dosežemo optimalen in predvsem dolgotrajen učinek. Izdelki spodbujajo nastanek kolagena, obnovo celic, regeneracijo in povišujejo stopnjo hidratacije v vseh plasteh kože. Posledično je koža obraza, vratu in dekolteja videti bolj sijoča in mladostna.

Ena od vodilnih anti-aging kozmetik na svetu

Kakovost in prava strategija sta na dolgi rok prinesla blagovni znamki nesluten uspeh in Filorga je postala ena od vodilnih anti-aging brandov na svetu. Njene formule odlikujejo inovativne sestavine in visoko napredna tehnologija, ki nastajajo pod budnim očesom priznanih farmacevtov, estetskih kirurgov in dermatologov. Rezultat obsežnih raziskav so vrhunski izdelki z udarno močjo estetske kirurgije, ki so prijetni in preprosti za uporabo.

Filorga Time Filler 5XP

Tokrat vam posebej predstavljamo Filorgino najbolj prodajano linijo Time Filler 5XP. Čudovita hidratantna anti-aging linija je namenjena tistim damam, ki so se pravkar začele spopadati s prvimi znaki staranja kože.

Linija Time Filler 5XP vsebuje mezoterapevtski kompleks 50 vitaminov in mineralov - NCEF in deluje na pet različnih vrst gub: dehidracijske, globoke, površinske, mimične in vratne.

Sestavljajo jo trije izdelki:

Filorga Time Filler 5XP, krema za normalno do suho kožo

Krema zapolnjuje gube ter gladi površino kože.

Filorga Time Filler 5XP, gel krema za mešano do mastno kožo

Gel krema ima lahko teksturo in zapolnjuje gube, gladi površino kože ter jo obenem matira.

Filorga Time Filler Intensive, serum za vse tipe kože

Serum omogoča izrazito glajenje gub na obrazu, vratu in dekolteju. Dodani polisaharidi zategnejo kožo za ekspresno glajenje vseh vrst gub. 

Akcija -25 % POPUST od 8.10. do 22.10.2022

Izkoristite posebno akcijo -25% POPUST na celotno linijo izdelkov Filorga od 8.10. do 22.10.2022! Na voljo tu.