BioPharma Vitamin C 1000 mg, tablete

Prehrana Vitamini Vitamin C BioPharma Vitamin C 1000 mg, tablete

BioPharma Vitamin C 1000 mg tablete so prehransko dopolnilo, ki vsebuje cink in vitamin C. Tablete podpirajo delovanje imunskega sistema ter zmanjšujejo utrujenost in izčrpanost. Več ...

20,57 €

BioPharma Vitamin C 1000 mg tablete so prehransko dopolnilo, ki vsebuje cink in vitamin C. Vitamin C ima vlogo pri delovanju imunskega sistem ter prispeva k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti. Ima tudi vlogo pri zaščiti celic pred oksidativnim stresom, zato je njegovo nadomeščanje pomembno v času, ko je telo izčrpano ter pod kakršnimkoli stresom. Pomemben je tudi pri nastajanju kolagena za normalno delovanje žil, kosti, zob in hrustanca, dlesni in kože. Z dodajanjem vitamina C pa se v našem telesu prav tako poveča absorpcija železa. Cink ima, podobno kot vitamin C, vlogo pri delovanju imunskega sistema. Poleg tega je pomemben za ohranjanje zdrave kože, las in nohtov.

Vsebnost:

2 tableti vsebujeta

Količina

%PDV*

Vitamin C

1000 mg

1250

Cink

25 mg

250

*PDV – Priporočen dnevni vnos

Navodila za uporabo: Vzemite 2 BioPharma Vitamin C 1000 mg tableti dnevno.

Sestavine: BioPharma Vitamin C 1000 mg tablete vsebujejo: L-askorbinska kislina, sredstvo za zgoščevanje (celuloza, magnezijeve soli maščobnih kislin), inulin, cinkov citrat, sredstvo proti sprijemanju (kalcijev fosfat, silicijev dioksid), prah šipka (Rosa canna), aroma pomaranče, ovojnica (hidroksi propil metil celuloza).

Pakiranje: 70 tablet

Opozorilo: Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Pomembna sta raznolika in uravnotežena prehrana ter zdrav način življenja. V primeru preobčutljivosti na katero koli sestavino je potrebno prekiniti z uporabo izdelka.

Lastnosti
ProizvajalecPharmatech AS
Blagovna znamkaBio-Pharma
Namenodpornost, okužba
Oblikatablete
Oddaj svojo oceno artikla
BioPharma Vitamin C 1000 mg, tablete
Tvoja ocena