BioPharma Koencim Q10 100 mg, kapsule

Prehrana Druga prehranska dopolnila Q10 BioPharma Koencim Q10 100 mg, kapsule

BioPharma kapsule vsebujejo 100 mg koencima Q10, ki je pomemben del številnih procesov nastajanja energije znotraj celic človeškega telesa. Kapsule vsebujejo tudi sojin lecitin. Več ...

29,89 €

BioPharma Koencim Q10 100 mg kapsule vsebujejo ubikinon oz. koencim Q10, ki je naravna, vitaminom podobna snov. Q10 najdemo v vseh celicah organizma, največ pa se ga sintetizira v srcu, ledvicah in jetrih. Telo samo proizvaja koencim Q10, vendar količina proizvedenega koencima Q10 vsako leto upada, zato je smiselno njegovo dodajanje v obliki prehranskih dopolnil kot so kapsule BioPharma. Koencim Q10 sodeluje v številnih procesih nastajanja energije znotraj celice ter je izredno pomemben za ohranjanje zdravega srca in ožilja.

Vsebnost:

1 kapsula vsebuje

Količina

Koencim Q10

100 mg

Lecitin

50 mg

Navodila za uporabo: Vzemite 1 Biopharma Koencim Q10 100 mg kapsulo dnevno.

Sestavine: Biopharma Koencim Q10 100 mg kapsule vsebujejo: kokosovo olje, želatina, stabilizator (glicerol), koencim Q10 (ubikinon), sojin lecitin, barvilo: titanov dioksid.

Pakiranje: 30 kapsul

Opozorilo: Izdelek ni primeren za osebe, ki so alergične na sojo in izdelke iz nje. V primeru preobčutljivosti na katero koli sestavino je potrebno prekiniti z uporabo izdelka. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Pomembna sta raznolika in uravnotežena prehrana ter zdrav način življenja. Izdelek je namenjen zdravim odraslim osebam. Ni primere za nosečnice in doječe matere. Če jemljete zdravila proti strjevanju krvi (npr. varfarin) ali druga zdravila, uporabo izdelka odsvetujemo.

Lastnosti
ProizvajalecPharmatech AS
Blagovna znamkaBio-Pharma
Namenvitalnost
Oblikakapsule
Oddaj svojo oceno artikla
BioPharma Koencim Q10 100 mg, kapsule
Tvoja ocena