Bambo Nature Pants 5, hlačne plenice 12-18 kg

Otrok in mama Previjanje Plenice in podloge Bambo Nature Pants 5, hlačne plenice 12-18 kg

Bambo Nature Training Maxi 5, hlačke 12-18 kg, se prilegajo in imajo super vpojno jedro z ultra vpojnimi kanalčki kar zagotavlja, da bo koža dojenčka ostala suha. Več ...

7,40 €
Prilagodite Bambo Nature Pants 5, hlačne plenice 12-18 kg
20 x Bambo Nature Pants 5 XL, hlačke 12-18 kg   + 0,37 €

* Obvezna polja

Zaloga: Na zalogi
SKU
b566896
Vaša prilagoditev
Bambo Nature Pants 5, hlačne plenice 12-18 kg
Bambo Nature Pants 5, hlačne plenice 12-18 kg

Na zalogi

7,40 €

Povzetek

  Bambo Nature Training Maxi 5, hlačke 12-18 kg, se prilegajo in imajo super vpojno jedro z ultra vpojnimi kanalčki kar zagotavlja, da bo koža dojenčka ostala suha, to pa pripomore k preprečevanju pleničnega izpuščaja in večjemu udobju. V ta namen ima plenička mehak in prijeten tudi hrbtni del pleničke.

  Nove lastnosti pleničk BAMBO NATURE so:

  • Mehkoba: Pleničke Bambo Nature so sedaj nadgrajene s še bolj mehkim zadnjim delom, ki je podoben tekstilu in vrhnjo plastjo, zaradi česar dojenček svojo pleničko na svoji koži občuti kot lahko oblačilo.
  • Tankost: Pleničke Bambo Nature so tanjše kot kdajkoli prej.
  • Odlično prileganje telesu: Pleničke Bambo Nature so oblikovane tako, da se odlično prilegajo dojenčkovemu telesu. To zmanjša tveganje iztekanja, obenem pa poveča udobnost pri nošenju; dojenčka torej podpira pri še večjem svobodnem gibanju.
  • Fleksibilni stranski predeli.
  • Hrbtna plast, podobna tekstilu, omogoča dihanje.
  • Odlična vpojnost in vrhunski sistem suhega občutka, ki zagotavlja hitro vpijanje tekočine in suho površino.

  Prijazne so do dojenčkove kože in okolja o čemer govori dejstvo, da ne vsebujejo škodljivih kemikalij, losjonov, parfumov , parabenov in konzervansov.
  Indikator vlažnosti spremeni barvo, ko je plenička mokra in jo je potrebno zamenjati. Elastičen pas in odprtine za nogice, ki ne vsebujejo lateksa poskrbijo, da plenička ostane na mestu in otroka ne ovira pri gibanju. Tako bo vaš otrok lahko ves dan brez težav brcal, se plazil, premikal in raziskoval. Poudariti je treba, da ima plenička zaščito pred iztekanjem ter, da je plenička zračna, kar pomeni, da obenem diha tudi otroška ritka.

  Pakiranje: 20 kosov

  Lastnosti
  ProizvajalecAbena
  Blagovna znamkaBambo Natur
  Vrstaplenice
  Oddaj svojo oceno artikla
  Bambo Nature Pants 5, hlačne plenice 12-18 kg
  Tvoja ocena