Avene Cicalfate obnavljajoča krema + GRATIS termalna voda v pršilu

Nega Nega telesa Vlaženje in zaščita Avene Cicalfate obnavljajoča krema + GRATIS termalna voda v pršilu

Avene Cicalfate obnavljajoča krema za roke obnavlja, pomirja in ščiti zelo suho ter razdraženo kožo rok. Pakiranju je gratis priložena Avene Eau Thermale, termalna voda za suho kožo.  Več ...

8,99 €
Zaloga:   Na zalogi

Avene Cicalfate, obnavljajoča krema za roke (40 ml)

Avene Cicalfate, obnavljajoča krema za roke je namenjena negi zelo suhe kože rok, ki je poškodovana in razpokana zaradi vpliva zunanjih dejavnikov, poklicnih razmer in izdelkov za čiščenje doma.

Avene Cicalfate obnavljajoča krema obnavlja, pomirja in ščiti zelo suho ter razdraženo kožo rok ter je brez dišav in parabenov. Na koži Avene Cicalfate obnavljajoča krema pušča zaščitno, izolacijsko plast, ki deluje kot pregrada oziroma »druga koža« in kožo varuje pred zunanjimi dejavniki.

Sukralfat pospešuje obnovo površinskih poškodb na koži. Kombinacija bakrovih in cinkovih soli preprečuje nastanek bakterijske okužbe. Termalna voda Avène deluje protivnetno, proti draženju in pomirja kožo. Kremna tekstura omogoča lahek nanos in hitro vpijanje kreme.

Uporaba: Avene Cicalfate obnavljajočo kremo nanesite na dobro očiščeno kožo rok najmanj 2-krat dnevno, posebno pozornost nameniti razdraženim predelom. 

 

Avene Eau Thermale, termalna voda (50 ml)

Avene Eau Thermale, termalna voda deluje pomirjujoče na osebah z zelo občutljivo kožo. Pomirja rdečico, srbečico in nelagodne občutke, ki izginejo v več kot 90% primerov. 

Uporaba: Razpršite po koži. Pustite da deluje dve do tri minute nato preostanek nežno popivnajte. Po želji lahko tudi naneste lastno negovalno kremo.

 

Pakiranje: 40 ml Avene Cicalfate obnavljajoča krema in 50 ml Avene Eau Thermale termalna voda

Lastnosti
ProizvajalecAvene
Blagovna znamkaCicalfate
Mesto uporaberoke
Namendraženje kože, srbeča koža, suha koža
Oblikakrema
Oddaj svojo oceno artikla
Avene Cicalfate obnavljajoča krema + GRATIS termalna voda v pršilu
Tvoja ocena