Arava Flea&Tick Botanical, šampon proti klopom in bolham

Dom Domače živali Pripomočki za domače živali Arava Flea&Tick Botanical, šampon proti klopom in bolham

Arava Flea&Tick Botanical je šampon proti klopom in bolham z izjemno učinkovitostjo. Šampon zagotavlja psu hitro olajšanje po pikih in ugrizih insektov, saj blaži srbečico, razdraženost in izsušenost kože. Več ...

14,91 €

Arava Flea&Tick Botanical je šampon proti klopom in bolham za pse in mačke, ki ima izjemno učinkovitost. Šampon temelji na rastlinskih oljih citronele, timijana in rožmarina, s katerimi lahko psa negujemo vse leto. Šampon Arava Flea&Tick Botanical ima močan aromaterapevtski učinek, poleg tega pa psu zagotavlja tudi hitro olajšanje po pikih in ugrizih insektov, saj blaži srbečico, razdraženost in izsušenost kože. Po uporabi Arava Flea&Tick Botanical šampona je koža čista, dlaka pa svetleča, sveža, in obvladljiva ter brez neprijetnih vonjav.

Arava Flea&Tick Botanical šampon je brez kemikalij in pesticidov. Šampon je vsebuje 26 mineralov Mrtvega morja in 70 rastlinskih sestavin. Edinstveni minerali Mrtvega morja zaradi svoje zdravilne moči od nekdaj privabljajo ljudi s kožnimi, mišičnimi in sklepnimi obolenji, ki potrebujejo podporo svojemu zdravju. Zaradi svojih naravnih sestavin se Arava šamponi manj penijo, saj ne vsebujejo nobenih kemikalij, ki v tradicionalnih šamponih delujejo peneče.

Navodila za uporabo: Arava šampona proti klopom in bolham: Dlako navlažite z mlačno vodo in šampon nanesite po celem telesu, vključno z nogami in šapami. Šampon previdno vtrite okoli glave in vratu in se pri tem izognite očem in uhljem. Za globinsko čiščenje, odstranitev neprijetnih vonjav in  balzamiranje pustite šampon delovati 5 do 10 minut. Kožuh dobro sperite s toplo vodo in ga osušite z brisačo. Postopek lahko ponavljate po potrebi. Za najboljše rezultate priporočamo še nego z balzamom, sprejem in ampulami naše blagovne znamke.

Sestavine Arava Flea&Tick Botanical šampon: voda,  natrijev lavril sulfat, kokamidopropil betain, kokamid DEA, PEG-150 distearat, PEG 40 hidrogenirano olje ricinusa, BHT, sol Mrtvega morja, olje Virginijskega brina, olje citronele, olje nageljnovih žbic, olje timijana, olje cimeta, olje evkaliptusa, olje poprove mete, olje nima, olje mirte, olje jojobe, olje sivke, olje rožmarina, olje trirobke, sončnično olje, izvlečki ognjiča, izvlečki mačje mete, izvlečki krizanteme, rokonsal ks4 in dinatrijeva EDTA.

Pakiranje: 400 ml

Lastnosti
ProizvajalecAstraVita
Blagovna znamkaArava
Namennegovanje, za pse, za mačke
Oblikašampon
Oddaj svojo oceno artikla
Arava Flea&Tick Botanical, šampon proti klopom in bolham
Tvoja ocena