Arava Tearless, blag šampon za pse, mačke in njihove mladičke

Dom Domače živali Pripomočki za domače živali Arava Tearless, blag šampon za pse, mačke in njihove mladičke

Arava Tearless je blag šampon za pse, mačke in njihove mladičke. Šampon je izjemno nežen in ne draži kože in oči. Po uporabi je dlaka svetleča, naravno bujna in brez ostankov odmrle kože. Več ...

11,88 €

Arava Tearless je blag šampon za pse, mačke in njihove mladičke. Šampon je izredno nežen, je brez škodljivih kemikalij in ne draži kože in oči. Šampon je tako uporaben tudi za nego mladičkov od petega dne starosti dalje (če je to potrebno). Po uporabi je dlaka svetleča, naravno bujna in brez ostankov odmrle kože.

Arava Tearless šampon je vsebuje 26 mineralov Mrtvega morja in 70 rastlinskih sestavin. Edinstveni minerali Mrtvega morja zaradi svoje zdravilne moči od nekdaj privabljajo ljudi s kožnimi, mišičnimi in sklepnimi obolenji, ki potrebujejo podporo svojemu zdravju. Zaradi svojih naravnih sestavin se Arava Tearless šamponi manj penijo, saj ne vsebujejo nobenih kemikalij, ki v tradicionalnih šamponih delujejo peneče.

Navodila za uporabo: Šampon vtrite v vlažen kožuh in se pri tem izogibajte kontaktu z očmi in uhlji, čeprav jih ta šampon ne draži. Z mokro gobo ali krpo nežno očistite tudi obraz. Kožuh sperite s hladno vodo in ga osušite z brisačo. Dlako krtačite, dokler ni popolnoma suha. Postopek lahko po potrebi ponovite.

Sestavine Arava Tearless šampon: voda, amonijev lavril sulfat, kokamidopropil betain, kokamid DEA, PEG-150 distearat, PEG-40 hidrogenirano olje ricinusa, BHT, sol Mrtvega morja, olje argana, olje makadamije, olje jojobe, olje navadnega mandeljna, olje navadenga ovsa, olje navadnega rakitovca, olje kamilice, olje nima, izvleček aloe vere, rokonsal ks4 in dinatrijeva EDTA.

Pakiranje: 400 ml

Lastnosti
ProizvajalecAstraVita
Blagovna znamkaArava
Namenumivanje, za pse, za mačke
Oblikašampon
Oddaj svojo oceno artikla
Arava Tearless, blag šampon za pse, mačke in njihove mladičke
Tvoja ocena