Aqua Maris Hypertonic, pršilo za nos

Pripomočki Ostali pripomočki Pripomočki za nos Aqua Maris Hypertonic, pršilo za nos

Aqua Maris Hypertonic pršilo za nos na naraven način odmaši nos pri prehladu, gripi ali alergijah. Hipertonična raztopina z visoko koncentracijo soli odstranjuje odvečno tekočino iz nosne sluznice s  pomočjo osmotskega gradienta, s čimer zmanjša njeno otekanje in tako olajša dihanje skozi nos. Primeren je za uporabo pri odraslih in otrocih, starejših od enega leta. Več ...

7,46 €
Zaloga:   Na zalogi

Aqua Maris Hypertonic pršilo za nos na naraven način odmaši nos pri prehladu, gripi ali alergijah.  Hipertonična raztopina z visoko koncentracijo soli odstranjuje odvečno tekočino iz nosne sluznice s pomočjo osmotskega gradienta, s čimer zmanjša njeno otekanje in tako olajša dihanje skozi nos. Primeren je za uporabo pri odraslih in otrocih, starejših od enega leta.

Aqua Maris Hypertonic pršilo za nos vsebuje morsko vodo iz Jadrana, ki je bogata s solmi in oligoelementi. Oligoelementi, ki so prisotni v raztopini, imajo pomembno vlogo pri vzdrževanju naravne vloge nosne sluznice, kar omogoča prehodnost zgornjih dihalnih poti.

Normalno dihanje je odvisno od stanja nosne sluznice. Prehlad, alergije, gripa in številna druga stanja izzovejo povečano izločanje sluzi ter oteklost nosne sluznice, kar otežuje dihanje tako pri otrocih, kot pri odraslih.

Pršilo za nos Aqua Maris Hypertonic deluje kot naravni dekongestiv (odmaši nos). Priporočeno je za uporabo pri osebah z zamašenim nosom in oteženim dihanjem pri prehladih, gripi in alergijah.  Lahko se uporablja samostojno ali v kombinaciji s predpisano terapijo. Ker Aqua Maris Hypertonic pršilo za nos podpira fiziološko stanje sluznice in nima sistemskih učinkov, je primeren za odrasle in otroke, starejše od enega leta.

Zaradi svojega naravnega izvora in blagodejnega učinka je Aqua  Maris Hypertonic rešitev za  zamašen nos med nosečnostjo in dojenjem, ko uporaba drugih zdravil za zdravljenje prehlada ni primerna. Iz higienskih razlogov naj izdelek uporabljale ena oseba.

Navodilo za uporabo: Razpršite 1-2 krat v vsako nosnico nekajkrat dnevno, po potrebi tudi večkrat na dan. Izdelek uporabljajte dokler je nos zamašen, nato uporabite Aqua Maris Classic pršilo za nos ali Aqua Maris Baby pršilo za nos za vzdrževanje vsakodnevne higiene (izotonična morska voda). Po uporabi aplikator sperite in posušite.

Pakiranje: 50 ml raztopine v vsebniku z mikro pršilko 

Lastnosti
ProizvajalecJGL
Blagovna znamkaAqua Maris
Mesto uporabenos
Namenprehlad, za odrasle, za otroke, zamašen nos
Oblikapršilo
Velikost9 cm x 20 cm
Oddaj svojo oceno artikla
Aqua Maris Hypertonic, pršilo za nos
Tvoja ocena