Aqua Maris Clean, pršilo za nos

Pripomočki Ostali pripomočki Ostalo Aqua Maris Clean, pršilo za nos

Aqua Maris Clean pršilo za nos je izotonična morska voda, ki izpira bakterije, viruse in nečistoče iz nosu ter omogoča prehodnost zgornjih dihalnih poti. Izdelek vsebuje morsko vodo, ki ima zaradi vsebnosti mineralnih soli blagodejni učinek na sluznico dihal.

9,85 €
Zaloga:   Na zalogi

Aqua Maris Clean pršilo za nos je izotonična morska voda, ki izpira bakterije, viruse in nečistoče iz nosu ter omogoča prehodnost zgornjih dihalnih poti. Vsebuje morsko vodo, bogato s solmi in oligoelementi. Oligoelementi imajo pomembno vlogo pri vzdrževanju naravne vlage nosne sluznice, kar omogoča prehodnost zgornjih dihalnih poti.

Aqua Maris Clean pršilo za nos ne vsebuje konzervansov.

Sestava: Raztopina vsebuje morsko vodo iz Jadrana, bogato s solmi in oligoelementi. Pakiranje vsebuje 125 ml raztopine v vsebniku z mikropršilko.

Namen Aqua Maris Clean:

Normalno dihanje je odvisno od stanja nosne sluznice. Na nosni sluznici nakopičeni delci prahu, alergenov, bakterij in virusov onemogočajo njeno naravno vlogo. Prehlad, alergija, gripa in številna druga stanja izzovejo povečano izločanje ter kopičenje izločkov v nosu in oteklost nosne sluznice, kar otežuje dihanje. Morska voda ima zaradi vsebnosti mineralnih soli blagodejni učinek na sluznico dihal.

Uporaba Aqua Maris Clean:

Aqua Maris Clean z anatomskim aplikatorjem izpira izločke, prašne delce, bakterije, viruse in alergene iz nosu. Priporočamo ga osebam s prehladi in alergijami ter osebam, ki so izpostavljene delcem prahu in drugim nečistočam.

Aqua Maris Clean razpršite 1−2 krat v vsako nosnico nekajkrat na dan (2−6 krat dnevno), po potrebi tudi pogosteje. Po uporabi izperite aplikator in ga osušite.

Aqua Maris Clean je primeren za vsakodnevno higieno in kot pomoč pri vzdrževanju prehodnosti nosu. Ker Aqua Maris Clean podpira fiziološko stanje sluznice in nima sistemskih učinkov, je primeren za otroke, nosečnice in doječe matere. Iz higienskih razlogov naj bi vsak proizvod uporabljala le ena oseba.

Opozorilo:

Zunanji vsebnik je napolnjen z inertnim plinom (dušikom), ki ne prihaja v stik z morsko vodo. Posoda je pod tlakom: lahko eksplodira pri segrevanju. Hraniti ločeno od vročine, vročih površin, isker, odprtega ognja in drugih virov vžiga. Kajenje prepovedano. Ne preluknjajte ali sežigajte niti, ko je prazna. Zaščititi pred sončno svetlobo. Ne izpostavljajte temperaturam nad 50ºC/122°F.

Hraniti zunaj dosega otrok.

Proizvoda ne uporabljajte po poteku roka uporabnosti.

Količina: 100 ml

Lastnosti
Blagovna znamkaJGL
Mesto uporabenos
Namennahod, prehlad, zamašen nos
Oblikapršilo
Vrstapršilo
Oddaj svojo oceno artikla
Aqua Maris Clean, pršilo za nos
Tvoja ocena