Aqua Maris Baby, kapljice za nos

Pripomočki Ostali pripomočki Ostalo Aqua Maris Baby, kapljice za nos

Aqua Maris Baby so popolnoma naravne kapljice za nos in vsebujejo morsko vodo Jadranskega morja. Kapljice vlažijo in čistijo suho ter razdraženo nosno sluznico.

3,32 €

Aqua Maris Baby so 100% naravne kapljice za nos in vsebujejo izotonično morsko vodo Jadranskega morja, bogato s solmi in oligoelementi, ki imajo pomembno vlogo pri vzdrževanju normalne funkcije nosne sluznice, kar omogoča prehodnost zgornjih dihalnih poti. Vlažijo in čistijo suho ter razdraženo nosno sluznico. Aqua Maris Baby kapljice za nos so nežne in se jih lahko uporablja od otrokovega rojstva dalje.

Sestava Aqua Maris Baby kapljic za nos: 100 ml raztopine vsebuje 30 ml morske vode.

Brez dodatkov in konzervansov. Ne povzroča odvisnosti.

Pakiranje: 15 ml izotonične raztopine v plastenki.

Izdelek je posebej prilagojen za dojenčkov nos z vgrajenim antibakterijskim sistemom, ki zagotavlja popolno mikrobiološko zaščito.

Namen Aqua Maris Baby kapljic za nos:

Dihanje skozi nos je edini pravilen način dihanja, ki je bistvenega pomena za otrokova rast in razvoj. Izsušena nosna sluznica, nakopičene nečistoče, nosni izločki in otekla sluznica ovirajo pretok zraka skozi nos in povzročijo, da postane otrok jokav ali nemiren in razdražljiv, ter ovirajo njegov miren spanec in normalno hranjenje.

Zamašen nos zaradi prehlada ali alergije lahko vpliva na zdravje spodnjih dihal in ušes. Morska voda, bogata z minerali, ima ugodno delovanje na nosno sluznico in pomaga njenim naravnim čistilnim mehanizmom.

Uporaba Aqua Maris Baby kapljic za nos:

Kapljice za nos čistijo in vlažijo otrokov nos ter hkrati obnovijo nosno sluznico. Zaradi svojih naravnih in nežnih lastnosti so primerne za uporabo od rojstva naprej.

Aqua Maris Baby kapljice za nos priporočamo:

  • za vsakodnevno nosno higieno
  • pred dojenjem ali hranjenjem tudi po steklenički,
  • med prehladi in alergijami,
  • v primeru vnetja ušes kot pomoč k terapiji, ki jo predpiše zdravnik,
  • v primeru izsušene nosne sluznice zaradi bivanja v klimatiziranih ali zelo toplih prostorih,
  • pred uporabo zdravila (kapljic ali pršila) za nos.

Odstranite zaščitni pokrovček. Položite otroka na hrbet. Pred uporabo obrnite plastenko na glavo in večkrat pritisnite kapalko, dokler se ne pojavi prva kapljica. Pristavite kapalko na otrokovo nosnico in kapnite eno kapljico. Ponovite postopek pri drugi nosnici. Postopek se lahko ponovi večkrat dnevno po potrebi. Za mehčanje in odstranjevanje večjih količin nečistoč in izločkov iz nosne votline, vkapajte več kapljic za nos pripravka Aqua Maris Baby kapljice za nos v vsako nosnico. Postopek ponavljajte, dokler ne bodo izločki dovolj zmehčani, da jih boste zlahka odstranili iz nosu.

Po uporabi očistite zgornji del kapalke s papirnatim robčkom in ponovno namestite zaščitni pokrovček. Pred vsako uporabo obrnite plastenko navpično, sicer kapljice ne boste mogli iztisniti.

Aqua Maris Baby ima nežen učinek, ki podpira fiziološko stanje sluznice in nima sistemskih učinkov, zato je primeren za vsakodnevno uporabo od rojstva naprej.

Zaradi higiene naj izdelek uporablja le ena oseba in ga ne deli z drugimi.

Ni posebnih pogojev shranjevanja. Shranjujte izven dosega otrok. Izdelka ne uporabljajte po datumu izteka roka uporabnosti.

 

 

 

 

Lastnosti
Blagovna znamkaJGL
Mesto uporabenos
Namenalergije, kihanje, nahod, prehlad, za otroke, zamašen nos
Oblikapršilo
Oddaj svojo oceno artikla
Aqua Maris Baby, kapljice za nos
Tvoja ocena