Aqua Maris 4allergy, proti alergiji

Pripomočki Ostali pripomočki Ostalo Aqua Maris 4allergy, proti alergiji

Aqua Maris 4allergy je pršilo za nos z naravno sestavino ektoin, ki deluje proti alergijam. Primeren je za otroke od zgodnjega otroštva in odrasle, saj je povsem varen s klinično dokazano učinkovitostjo. Več ...

Akcijska cena 8,36 € Redna cena 9,83 €
Zaloga:   Na zalogi

Aqua Maris 4Allergy, pršilo za nos, je medicinski pripomoček z morsko vodo iz Jadrana in 2% ektoinom, ki je namenjen preventivi in blaženju simptomov alergijskega rinitisa (kot so srbečica, kihanje, smrkanje in zamašen nos).

Sestava Aqua Maris 4Allergy: ektoin 2%, morska sol, voda

Ektoin je 100% naravna sestavina, ki se pridobiva iz ekstrmofilov. Ekstremofili so mikroorganizmi, ki lahko preživijo v ekstremno neugodnih pogojih kot npr. izredno visoka ali nizka temperatura, pritisk, visoka koncentracija soli, področje visokega UV sevanja. Ekstremofili zato da bi se zaščitili pred temi neugodnimi pogoji, proizvajajo ektoin. Ektoin na enak način lahko zaščiti človeške celice pred neugodnimi zunanjimi vplivi kot so alergeni in druge dražeče snovi.

Na nosni sluznici ektoin ustvari zaščitni film Ectoin®-Hydro-Complex, ki preprečuje kontakt celic z alergeni in drugimi snovmi, ki povzročajo draženje ter na ta način blaži alergijsko reakcijo. Alergeni in druge dražeče snovi se tako ne morejo približati nosni sluznici ter se odstranjujejo z izpihavanjem nosu. Rahlo hipertonična raztopina deluje tako, da na naraven način odmaši nos, morska sol pa obnavlja nosno sluznico.

Uporaba Aqua Maris 4Allergy:

  • za blaženje simptomov alergijskega rinitisa
  • za nego in zaščito epitelija nosne sluznice kot posledica povečane izpostaljenosti organizma različnim alergenom kot so pelod in prah

Pred prvo uporabo odstranite pokrovček ter 2-3 krat pritisnite pršilko, da se sprosti zrak. Razpršite 1-2 krat v vsako nosnico, večkrat dnevno. Iz higienskih razlogov je potrebno, da vsak proizvod uporabljala le ena oseba.

Brez dodatkov in konzervansov. Ne povzroča odvisnosti.

Pakiranje: 20 ml

Lastnosti
Namenzamašen nos
Oblikapršilo
Oddaj svojo oceno artikla
Aqua Maris 4allergy, proti alergiji
Tvoja ocena