Aptamil Pregomin ADC

Posebna hrana za dojenčke z alergijo na beljakovine kravjega mleka in/ali malabsorpcijo maščob od rojstva naprej.

14,85 €
Zaloga:   Na zalogi

Aptamil Proexpert Pregomin ADC je namenjen za prehransko uravnavanje alergije na beljakovine kravjega mleka in/ali malabsorpcije maščob pri dojenčkih od rojstva naprej.

Aptamil Proexpert Pregomin ADC je posebej pripravljen za dojenčke z alergijo in/ali malabsorpcijo maščob. Zaradi beljakovin sirotke, ki so ekstenzivno hidrolizirane, se zmanjša tveganje za nastanek alergij. Uporabljen je poseben vir maščob (MCT - srednjeverižni trigliceridi), ki pomaga pri lažji absorpciji, kadar je črevo poškodovano.

Pakiranje: 400 g

 

POMEMBNO OBVESTILO

Materino mleko je najboljša hrana za dojenčka. Če mati ne more dojiti ali ima premalo mleka, naj se o uporabi nadomestne hrane in načinu hranjenja posvetuje z zdravnikom pediatrom, oziroma drugim strokovnim osebjem s področja medicine, farmacije oz. prehrane, nege in otroka. Izdelek se mora uporabljati pod zdravniškim nadzorom.

Aptamil Proexpert Pregomin ADC je namenjen za posebne zdravstvene namene in se lahko uporablja kot edini vir prehrane dojenčkov od rojstva dalje. Če dojenčka dojite in mu ponudite hrano po steklenički, se lahko zgodi, da ne bo želel nadaljevati z dojenjem. Natančno upoštevajte navodila za pripravo obroka. Nepravilna priprava obroka predstavlja tveganje za zdravje vašega otroka. Med hranjenjem dojenčka nikoli ne pustite samega. Po dopolnjenem 6. mesecu starosti po nasvetu zdravnika ali medicinske sestre postopoma pričnite z uvajanjem čvrste hrane.

Lastnosti
Blagovna znamkaAptamil
Namenalergija na kravje mleko
Vrstaposebej prilagojeno mleko
Oddaj svojo oceno artikla
Aptamil Pregomin ADC
Tvoja ocena