Za prehransko uravnavanje polivanja pri dojenčkih od rojstva naprej.

11,93 €

Regurgitacija je pri dojenčkih pogosta. Prilagojena mlečna formula s specifičnimi sestavinami lahko pomaga lajšati simptome.

Aptamil Proexpert A.R. je posebej pripravljen za zmanjšanje močnega polivanja in zmanjšanje števila polivanj pri dojenčkih. Vsebuje specifično sestavino (naravni gumi iz zrn rožičevca), ki med prebavljanjem zgosti formulo v dojenčkovem želodčku in klinično dokazano zmanjšuje polivanje.

Aptamil Proexpert Anti Regurgitation (A.R.) je namenjen za posebne zdravstvene namene in se lahko uporablja kot edini vir prehrane dojenčkov od rojstva dalje.

Pakiranje: 400g

 

POMEMBNO OBVESTILO

Materino mleko je najboljša hrana za dojenčka. Če mati ne more dojiti ali ima premalo mleka, naj se o uporabi nadomestne hrane in načinu hranjenja posvetuje z zdravnikom pediatrom, oziroma drugim strokovnim osebjem s področja medicine, farmacije oz. prehrane, nege in otroka. Izdelek se mora uporabljati pod zdravniškim nadzorom.

Aptamil Proexpert Anti Regurgitation (A.R.) je namenjen za posebne zdravstvene namene in se lahko uporablja kot edini vir prehrane dojenčkov od rojstva dalje. Če dojenčka dojite in mu ponudite hrano po steklenički, se lahko zgodi, da ne bo želel nadaljevati z dojenjem. Natančno upoštevajte navodila za pripravo obroka. Nepravilna priprava obroka predstavlja tveganje za zdravje vašega otroka. Med hranjenjem dojenčka nikoli ne pustite samega. Po dopolnjenem 6. mesecu starosti po nasvetu zdravnika ali medicinske sestre postopoma pričnite z uvajanjem čvrste hrane.

Lastnosti
Blagovna znamkaAptamil
Namenpolivanje
Vrstaposebej prilagojeno mleko
Oddaj svojo oceno artikla
Aptamil AR
Tvoja ocena