Anaya Renowa, krema za vidne kapilare na telesu (150 ml)

Nega Nega telesa Vlaženje in zaščita Anaya Renowa, krema za vidne kapilare na telesu (150 ml)

Anaya Renowa je krema za intenzivno nego kože z kapilarami. Krema je primerna za dnevno in nočno nego vašega telesa.

69,90 €

Anaya Renowe krema je namenjena težavam pri negi pordele in občutljive kože z vidnimi kapilarami na telesu. Učinek kreme je v pospešenem obnavljanju vrhnjih plasti kože in odpravljanju nadležnih rdečih madežev. Z uporabo intenzivne kreme se zmanjša pordelost kože na telesu. Vzroki za pordelost kože na telesu so lahko povezani z dednostjo in so pogostejši pri osebah s svetlo poltjo, svetlimi lasmi in modrimi očmi. Težave s kožo nastanejo zaradi prekomerne izpostavljenosti UV žarkom pri sončenju, uporabi solarija, izpostavljenosti kemičnim strupom, odvisnosti kajenja in alkohola, neprimerni prehrani, premalo tekočine, premalo počitka, stresu in staranju.

Anaya Renowe je krema z efektivnimi mikroorganizmi, ki aktivirajo kvalitetne sestavine karitejevega in kakavovega masla, breskovega in jojobinega olja, izvlečkov bele omele in kijastega lisičjaka. Krema odlično neguje kožo in daje vse potrebne snovi za delovanje ter zaščito kože proti draženju in pordelosti.

Anaya Renowe, krema je izdelek naravne dermo-kozmetike z dodanimi efektivnimi mikroorganizmi za učinkovito uravnavanje kožne mikrobiote. Učinek kreme je v izboljšanem obrambnem mehanizmu kože in spodbujanju njenega delovanja in je odličen pripomoček pri negi kože z spremenjeno strukturo ali barvo na delih telesa.

Uporaba kreme Anaya Renowa je priporočljiva v naslednjih primerih:

  • za nego pordele kože z vidnimi kapilarami na nogah, rokah, dekolteju,
  • za nego kože po pikih različnih žuželk.
  • pri težavah z blagimi pleničnim izpuščajih-

Navodilo za uporabo kreme Anaya Renowe:

  • Kremo se vedno nanese neposredno na mesto kože s vidnimi kapilaram.
  • Uporaba kreme je primerna za daljše obdobje.
  • Primerna je za uporabo v kombinaciji z suhim oljem Anaya Lotus.

Posebej je potrebno biti pozoren, da olje krema pride v stik s sluznico ali odprtimi ranami. Po uporabi kreme si je potrebno temeljito umiti roke. Pozornost je treba posvetiti, če pride do kakšne reakcije pri koži brez energije v obliki rdečice, otekline ali toplega oziroma rahlo pekočega občutka na koži in ob redni uporabi izzveni. Ni primerna za vse, ki so alergični na katerokoli sestavino v kremi. Krema je namenjena samo zunanji uporabi.

Posodica na pritisk, 150 ml.

Lastnosti
Blagovna znamkaAnaya
Mesto uporabekoža, noge, prsni koš, roke, telo
Namenkapilare, piki žuželk, plenični izpuščaj, rdečica, ženske
Oblikakrema
Vrstadnevna, nočna
Oddaj svojo oceno artikla
Anaya Renowa, krema za vidne kapilare na telesu (150 ml)
Tvoja ocena