All Test, hitri antigenski test za samotestiranje na SARS-CoV-2

Pripomočki Ostali pripomočki Ostalo All Test, hitri antigenski test za samotestiranje na SARS-CoV-2

All Test, hitri antigenski test za samotestiranje na SARS-CoV-2 je certificiran medicinski pripomoček za diagnostiko COVID-19. Test je namenjen za zasebno uporabo (samotestiranje). Vzorec se jemlje iz nosne sluznice. Več ...

14,12 €
All Test, hitri antigenski test za samotestiranje na SARS-CoV-2 je certificiran medicinski pripomoček za diagnostiko COVID-19. Test je namenjen kvalitativnemu odkrivanju nukleokapsidnih proteinskih antigenov SARS-CoV-2, prisotnih v vzorcu brisa nosne sluznice in je za zasebno uporabo (samotestiranje).
 
Vzorec se jemlje iz nosne sluznice (bris nosu). Rezultat se odčita po 15 minutah.
 
All Test, hitri antigenski test za samotestiranje na SARS-CoV-2 ima predpolnjeno epruveto s pufrom, kar pomeni samotestiranje brez prelivanja pufra ter hitrejše in uporabniku prijaznejše rokovanje. Pri ročnem prelivanju pufra iz viale v epruveto namreč obstaja nevarnost politja, kar posledično pomeni premalo pufra v epruveti in s tem neveljaven test.
 
Enostavna slikovna in opisna navodila na zunanji - sekundarni embalaži omogočajo preprosto sledenje navodilom za samotestiranje ob samem izvajanju le-tega, saj so navodila na embalaži, ko le-ta služi kot stojalo za epruveto s pufrom, jasno vidna. 
 
Pakiranje: 
  • 5 testnih ploščic, 
  • 5 sterilnih brisov, 
  • 5 epruvet s pripravljenim ekstrakcijskim pufrom in držalom, 
  • 5 vrečk za biološko nevarne odpadke (za vsak test posebej, za varno odstranjevanje biološko nevarnih odpadkov),
  • slovenska navodila za uporabo.
Teste lahko kupijo pravne in fizične osebe. 
 
 
Opozorilo: test ni edina osnova za diagnozo ali izključitev okužbe s SARS-CoV-2.
 
Testi proizvajalca HANGZHOU ALLTEST BIOTECH CO., LTD so uvrščeni v Centralno bazo zdravil (CBZ2), saj je bila ustreznost certifikatov in skladnost s predpisi preverjena in potrjena s strani Javne agencije za zdravila in medicinske pripomočke (JAZMP).
 
Po 47. členu Zakona o interventnih ukrepih za omilitev posledic drugega vala epidemije COVID-19 (ZIUOPDVE) je določena oprostitev plačila DDV za vitro diagnostične medicinske pripomočke za COVID-19 s pridobljenim certifikatom oziroma ustrezno oznako.
Lastnosti
ProizvajalecHangzhou Alltest Biotech co., ltd
Mesto uporabenos
Vrstatestni lističi
Oddaj svojo oceno artikla
All Test, hitri antigenski test za samotestiranje na SARS-CoV-2
Tvoja ocena