Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Accu-Chek Guide, merilnik za merjenje glukoze

Pripomočki Naprave in merilci Merilniki Accu-Chek Guide, merilnik za merjenje glukoze

Accu-Chek Guide merilnik za merjenje glukoze ponuja enostavne in pametne rešitve za merjenje in za zaščito testnih lističev. Omogoča takojšnje spremljanje rezultatov meritev. Prikaže rezultat merjenja v manj kot 4 sekundah. Več ...

8,73 €

Trenutno ni dobavljivo

Accu-Chek Guide merilnik za merjenje glukoze ponuja enostavne in pametne rešitve za merjenje in za zaščito testnih lističev. Omogoča takojšnje spremljanje rezultatov meritev. Prikaže rezultat merjenja v manj kot 4 sekundah.

Accu-Chek Guide merilnik za merjenje glukoze ponuja enostavne in pametne rešitve za merjenje in za zaščito testnih lističev. Omogoča takojšnje spremljanje rezultatov meritev. Opremljen je z osvetljeno odprtino za testni listič  in z osvetljenim prikazovalnikom za merjenje v temi. Ima tipko za higieničen izmet uporabljenega testnega lističa. Novi vsebnik za testne lističe ščiti pred raztresanjem testnih lističev. Iz njega lahko vzamete le en testni listič naenkrat. Po brezžični povezavi na mobilno aplikacijo mySugr razpolaga z vsemi podatki na enem mestu in vedno na dlani ter omogoča prenos rezultatov na vaš pametni telefon. Vsebuje testne lističe s širšim testnim poljem – že majhno kapljico krvi nanesete kamor koli na rumeni rob testnega lističa. Accu-Chek Guide merilnik prikaže rezultat merjenja v manj kot 4 sekundah in je izredno točen. S točnostjo presega celo trenutno veljavni standard ISO.1,2 S priloženo sprožilno napravo Accu-Chek FastClix omogoča merjenje brez bolečin.

Navodila za uporabo: Zagotavlja točne rezultate merjenja v 3 korakih: V merilnik vstavite testni listič – in samodejno se bo vključil. Kamor koli na rob rumenega polja nanesite kapljico krvi – dovolj je že majhna kapljica. Prej kot v 4 sekundah se na jasnem prikazovalniku izpiše rezultat merjenja.

Tehnični podatki:

 • Velikost vzorca: 0,6 mmol/L
 • Napajanje: dve 3-voltni bateriji v obliki kovanca (CR2032)
 • Zmogljivost spomina: 720 meritev in 32 rezultatov preverjanja delovanja
 • Mere: 80 x 47 x 20 mm
 • Teža: približno 40 g z baterijama
 • Vhod: mikro USB
 • Princip merjenja: elektrokemijsko
 • Povprečja rezultatov: 7-, 14-, 30- in 90-dnevno
 • Upravljanje podatkov: sprotno shranjevanje rezultatov, povprečij in zaznavanje vzorcev ravni GK
 • Brezžična povezava: s tehnologijo Bluetooth® na mobilno aplikacijo za vodenje sladkorne bolezni mySugr
 • Dodatne značilnosti: samodejna izključitev po 90 sekundah neuporabe
Lastnosti
Proizvajalec F. Hoffmann-La Roche AG Konzern-Hauptsitz, Grenzacherstrasse 124, 4070 Basel, Švica
Blagovna znamkaAccu-Chek
Namendiabetes
Vrstamerilnik
Oddaj svojo oceno artikla
Accu-Chek Guide, merilnik za merjenje glukoze
Tvoja ocena