Abena Perineal, vlažne rokavice za nego pri inkontinenci

Nega Nega telesa Umivanje Abena Perineal, vlažne rokavice za nego pri inkontinenci

Abena Perineal so vlažne perinelane rokavice za čiščenje pri inkontinenci, z dodatkom dimetikona, ki so namenjene čiščenju in zaščiti občutljive kože perinelanega predela, ki je ves čas izpostavljena urinu in blatu. Več ...

2,38 €

Abena Perineal vlažne rokavice za nego pri inkontinenci so namenjene čiščenju in zaščiti občutljive kože perinelanega predela, ki je ves čas izpostavljena urinu in blatu. Predstavljajo 3 v 1, saj nudijo čiščenje, nego in zaščito v enem izdelku.

Vsebnost dimetikona zmanjša prevalenco inkontinenčnega dermatitisa in pomaga pri zaščiti in vzdrževanju nepoškodovane kože. Abena Perineal vlažne rokavice za nego pri inkontinenci so izdelane iz visokokakovostnega mehkega materiala (85 g/m2), ki ne draži kože. Njihova pH vrednost znaša 4-6. Rokavice niso odišavljene.

Posebna reliefna struktura odlično pobere nečistoče s kože, hkrati pa nežno kožo očisti in zaščiti. Umivalne rokavice se lahko, zaradi boljšega občutka na koži, pogrejejo v mikrovalovni pečici (30 sekund na max. 800w). Namenjene so za enkratno uporabo.

Velikost: 14,5 cm × 23 cm

Sestava: 30% viskoza, 70% poliester

Sestavine: Abena Perineal vlažne rokavice za nego pri inkontinenci vsebujejo: Aqua, Dimethicone, Capryloyl Glycine, Glycerin, Disodium Cocoamphodiacetate, Sodium Lauroyl Sarcosinate, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Aloe Vera Extract, Dl-Panthenol, Cocamidopropyl Betaine, Lactic Acid, Caprylyl Glycol, Potassium Sorbate/Sodium Citrate.

Pakiranje: 4 rokavice

Lastnosti
ProizvajalecAbena
Namenčiščenje, inkontinenca blata, inkontinenca urina, negovanje, zaščita
Vrstarokavice
Oddaj svojo oceno artikla
Abena Perineal, vlažne rokavice za nego pri inkontinenci
Tvoja ocena